Stalen ring 6mm Zwart met Kristen schrift Deze zwart stalen ring is 6mm breed en wij graveren een naam, geboortedatum en/of tekst naar keuze in het speelse lettertype Kristen. Door te graveren aan de buitenkzijde in de zwarte toplaag ontstaat een opmerkelijk contrast in deze zwarte stalen ring. Zeer geschikt als stalen vriendschapsringen.

 
Productcode:
Prijs:
Het aantal letters/tekens wat gegraveerd kan worden, is afhankelijk van de keuze

Uitvoering:
Breedte:
Lettertype:
Maat:
   
Welke tekst wilt u laten graveren?:
Aantal letters: resterend:
 
Heeft u nog een opmerking?
   
  Volgende stap
880

Stalen ringen met tekst

De stalen ringen van Names4ever zijn een echte blikvanger! Wij graveren persoonlijke teksten zoals naam, datum of andere tekst aan de buitenkant van onze stalen ringen. Zo worden onze stalen ringen een bijzonder gepersonaliseerd stalen sieraad. 

Er is keuze uit twee typen stalen ringen, namelijk standaard edelstaal ringen en edelstaal ringen met een krasbestendige zwarte coating. De standaard stalen ringen worden dieper gegraveerd dan de stalen ringen met zwarte coating, hiervan wordt enkel het zwarte oppervlak gegraveerd, waardoor de gegraveerde tekst een zilverachtig contrast oplevert ten opzichte van de zwarte coating.

Beide type stalen ringen zijn verkrijgbaar in 3 breedtes; 4mm, 6mm en 8mm. Wij graveren de RVS ringen met een tekst naar keuze. Dit kan je naam zijn, de naam van je kinderen of partner, een belangrijke datum maar ook een betekenisvolle uitspraak zoals een levensmotto! Je kan onze voorbeeldteksten bekijken voor inspiratie, wellicht zit hier iets voor je bij. Het leukste blijft natuurlijk een tekst zelf verzinnen. Onze duurzame stalen ringen met tekst zijn mega trendy! Het zijn unieke stalen sieraden, zeer geschikt als vriendschapsringen, maar ook als persoonlijk cadeau voor iemand die je dierbaar is of natuurlijk gewoon voor jezelf!

Lettertypes
Er is keuze uit maar liefst 6 verschillende fonts, wij hebben de mooiste lettertypes voor je geselecteerd. Van modern tot sierletter en van speels tot stoer. De breedte van de edelstalen ring bepaald mede het formaat van het lettertype. Zo zijn in de breedste ring van staal van 8mm de letters groter dan in de smallere ringen van staal (4mm en 6mm). Dit betekend ook dat, hoe breder de stalen ring, hoe minder letters erin gegraveerd kunnen worden.


Klik hier voor de verschillende letterypes!                    Klik hier om ringmaat te bepalen!

Klik hier voor tekst voorbeelden!                                  Klik hier om pasringen te bestellen!


Stalen trouwringen
Op zoek naar een persoonlijke en betaalbare edelstalen trouwring of edelstalen verlovingsring? Onze duurzame stalen ringen worden gegraveerd met een tekst naar keuze. Welke woorden omschrijven jullie verbintenis, welke datum is speciaal? Met een stalen tekst ring van Names4ever bezegel je de mooiste dag van je leven!    

Stalen Vriendschapsringen
Vriendschapsringen van staal zijn erg populair. Onze stalen vriendschapsringen zijn krasbestendig en duurzaam en daardoor zeer geschikt om dagelijks te dragen. De stalen vriendschapsringen graveren wij aan de buitenkant met een naam, datum of andere tekst!

Stalen heren ring
Ringen van staal zijn erg populair als heren sieraden. Onze robuuste stalen ringen komen in diverse formaten; 4mm,6mm en 8mm. Ben je op zoek naar mannen ringen van staal dan ben je bij Names4ever aan het goede adres. Wij leveren onze stalen heren ringen in twee modellen; namelijk standaard stalen mannen ringen en mannen ringen van staal met een zwarte coating. Een stalen heren ring met persoonlijke gravure is een perfect cadeau als stalen ring voor partner, broer of vader. Verras je beste vriend met een stijlvolle stalen heren ring met persoonlijke boodschap!    

Stalen dames ring
Op zoek naar een stalen vrouwen ring? Names4ever heeft diverse modellen rvs ringen. De stalen dames ringen zijn te graveren met een persoonlijke tekst. Door een keuze te maken uit één van onze 6 lettertypes wordt van een basis edelstalen vrouwen ring een stoere dames ring, speelse dames ring of juist een klassieke vrouwen ring gemaakt. Onze stalen vrouwen ringen zijn stijlvol en slijtvast.


Bijzondere stalen cadeaus
V
oor een persoonlijk cadeau voor je beste vriend(in), partner, je BFF (Best Friend Forever), je lieve moeder of voor je geslaagde broer heeft Names4ever het perfecte cadeau.  Of trakteer jezelf op een mooi sieraad! Kies dan voor een edelstalen ring van Names4ever met gravure aan de buitenkant, een bijzonder blijvend en persoonlijk cadeau!

Veel mogelijkheden
Names4ever maakt voor jou een bijzonder mooie, RVS ring met de naam of tekst van je keuze aan de buitenkant. Je kunt kiezen uit een standaard stalen of stalen ring met zwarte coating van 4, 6 of 8 millimeter breed.  Niet alleen de tekst of de naam, maar ook het lettertype bepaal je zelf; er zijn er volop beschikbaar bij Names4ever. Deze edelstalen ringen zijn echte blikvangers; ze zijn een lust voor het oog, of je nu kiest voor een voorbeeldtekst, je eigen tekst of een naam als gravering. Bestel de stalen ringen vandaag nog!

Korte levertijd van stalen ringen en geen verzendkosten
Wil je niet langer wachten? Ga je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie en wil je de edelstalen ring in huis hebben? Dat kan! Binnen vier werkdagen verlaat de edelstalen ring ons atelier. Afhankelijk van TNT ontvang je je bestelling dan op dinsdag, donderdag of zaterdag. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten*!

Lage prijs voor een superkwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij naamsieraden van prima kwaliteit. Al onze sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel vandaag nog ring met eigen tekst! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!


*Uitgezonderd betaling onder rembours