Babyarmbanden met naam: een mooi cadeau

Hoe schattig is het als een baby een armbandje met zijn of haar eigen naam draagt? Ouders hebben de naam met veel trots gegeven en dat zorgt ervoor dat een babyarmband met naam zo’n mooi cadeau is. En met de armbandjes van Names4ever zit je zeker goed. Die kun je naar wens laten graveren met naam en geboortedatum zodat het een extra persoonlijk armbandje wordt. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te laten graveren voor je eigen baby!

Een lief cadeau voor een bijzonder moment

Er zijn heel veel momenten waarop het leuk is om een babyarmbandje met naam te geven. Geef het bijvoorbeeld als kraamcadeau, maar het is ook een ideaal cadeau voor een doop of een babyshower. Maar natuurlijk kun je de trotse ouders ook zomaar verrassen met zo’n mooi babyarmbandje. Wil je matchende, gepersonaliseerde armbandjes voor moeder en dochter? Kijk dan ook eens naar onze moeder dochter armbanden. Zo kan de moeder ook een mooi armbandje dragen!

Babyarmband met naam van écht zilver of goud

Iedere babyarmband met naam in onze collectie is gemaakt van 925 sterling zilver of 14 karaat goud. De zilveren babyarmbanden kunnen bovendien geelgoud of roségoud verguld worden. Je krijgt er altijd een certificaat van echtheid bij. Je bent hierdoor zeker van armbandjes van goede kwaliteit die lang mooi blijven. En dat geldt ook voor de gravure!

Armbandje met naam baby en geboortedatum

Wil je alleen de naam van de baby of ook de geboortedatum laten graveren? Speciale symbolen erbij? Zoals je van Names4Ever gewend bent is iedere gravure mogelijk. Per armband geven we de graveermogelijkheden en het maximale aantal tekens voor de babyarmband met naam aan. Het graveren van de voorkant van het armbandje kost je helemaal niks. Wil je de achterkant laten graveren? Natuurlijk is dat ook mogelijk!

Babyarmbandjes voor jongens en meisjes

Natuurlijk heeft Names4Ever een gevarieerde collectie babyarmbandjes. Denk aan een armbandje met een bedeltje in de vorm van een hartje die we kunnen graveren met een letter. Maar ook een armbandje met een bedeltje in de vorm van een voetje waarop we de naam van de baby kunnen graveren.

 • Gemaakt van 925 sterling zilver
 • Geelgoud of roségoud vergulden is mogelijk
 • Verkrijgbaar in de maten 11, 13 en 15 centimeter
 • Geschikt voor zowel jongens 3 als meisjes

 • Kies verder uit armbandjes met verschillende leuke bedeltjes zoals een bloemetje of een vlinder. Wist jij dat er landen zijn met speciale gewoontes op het gebied van babyarmbanden en andere babysieraden? Je lees er alles over in onze blog over babysieraden over de gehele wereld.

  Bestellen doe je zo

  Het bestellen van zo’n leuke, gepersonaliseerde babyarmband met naam heb je zo geregeld. Klik op het product, vul de gevraagde gegevens en eventuele speciale graveerwensen in. Vul de verzendgegevens in en betaal de armband. Als je dat geregeld hebt, starten wij direct met de productie. Binnen drie werkdagen verzenden wij het armbandje!

  Ben je op zoek naar andere leuke armbanden met naam? Met de grote collectie van Names4Ever is er voor ieder wat wils. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze SOS armbandjes. Niet alleen veilig, maar ook heel mooi!