BABY BEDEL EN BABY HANGER MET GRAVURE

Hoera … een baby! Koop hier uw baby bedel als uniek kraamcadeau! De geboorte van een zoon of dochter is een unieke en feestelijke gebeurtenis die vraagt om een bijzonder cadeau. Een baby bedel met gravering van Names4ever is een uniek, persoonlijk en welkom kraamcadeau! De baby bedel heeft diverse lieve symbolen zoals een wiegje, voetjes of handjes of een kinderkopje. We graveren een naam naar keuze in de baby bedel, zodat je een persoonlijk en blijvend aandenken hebt aan de meest bijzondere gebeurtenis!

Baby hanger met geboortedatum

Je kunt ook kiezen voor een zilveren baby hanger van Names4ever.De baby hanger is met 20 mm iets groter dan de baby bedel en biedt niet alleen plaats aan de naam van het kindje, maar ook aan de geboortedatum. De baby hanger is in vier verschillende lieve modellen verkrijgbaar: handjes, voetjes, jongenshoofdje en meisjeshoofdje. Ook hebben wij gouden baby hangers in de collectie.

Een baby bedel of baby hanger is ook leuk voor trotse oma’s, (peet)tantes, zusjes of vriendinnen

Natuurlijk vindt de moeder van de pasgeboren baby een baby bedel of baby hanger een fantastisch kraamcadeau. Maar je kunt ook de oma, (peet)tante, het zusje of een vriendin met een baby bedel goed verrassen! Stel je maar eens voor hoe trots oma de baby bedel met naam gravure van haar kleinkind zal dragen! De baby bedel en de baby hanger zijn prachtige herinneringen aan de geboorte van een kind. Je kunt iedereen met een baby bedel verrassen! Een baby bedel is een ideaal cadeau, maar zeker ook geweldig om jezelf mee te verwennen. Een speciale gebeurtenis vraagt om een speciaal, persoonlijk en blijvend aandenken!

Baby bedel en hanger aan armband of ketting

De baby hanger draag je het mooist aan een ketting. Een collier is apart verkrijgbaar. De baby bedel, ook wel baby charm genoemd, draag je aan je eigen armband of ketting. De karabijnhaak zorgt ervoor dat je al je sieraden heel eenvoudig bijzonder persoonlijk maakt. Spaar je eigen persoonlijke zilveren bedels – charms – en creëer je persoonlijk bedel armband of bedel ketting! Bedels heb je dus nooit teveel! Ze zijn supertrendy, helemaal van deze tijd en iedere dag bruikbaar!

Ook andere zilveren bedels met gravure

Ook voor andere gelegenheden is er volop keuze in zilveren bedels met gravure. Zo is het leuk om bijvoorbeeld een naambedel met de naam van de vader bij de baby bedel te dragen, en een bedel met de naam van de broer of zus van het pasgeboren kindje. kraamkado

Lage prijs voor een baby bedel van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij een baby bedel van prima kwaliteit. Al onze baby charms zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel de baby bedel met gravure vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden! Neem ook eens een kijkje bij onze populaire collectie initiaal en monogramhangers!