BFF ketting

Hier vind je onze collectie bff kettingen. Wie is jouw BFF? Welke namen staan er in jouw BFF ketting? Want Best Friends Forever is wel een heel bijzondere vriendschap waar eigenlijk wel een vriendschapsketting bij hoort. Een Best Friends Forever ketting van Names4ever is dan ook het ideale cadeautje voor je BFF of verkering! Deze bff kettingen zijn gemaakt van 14 karaats goud. Names4ever zet natuurlijk jullie namen of letters op een sierlijke manier in de hangers waardoor er een waanzinnig mooie en persoonlijke ketting voor jullie alle twee ontstaat. Je krijgt er natuurlijk twee, één voor je BFF, vriend, vriendin of verkering en één voor jou! De vriendschapskettingen zijn speciaal voor jullie gemaakt! Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat jij liever zilver draagt. Gelukkig hebben we ook een ruime collectie zilveren BFF kettingen

Breekhangers of vriendschapskettingen voor jou en je BFF, vriend, vriendin of verkering

Names4ever heeft bijzonder leuke vriendschapskettingen en breekhangers. Heel leuk zijn bijvoorbeeld de twee puzzelstukjes die precies bij elkaar passen, net als jij en je beste vriend of vrtiendin. Misschien houden jij en je beste maatje elkaar wel super in evenwicht, in dat geval is het yin en yang teken ook heel erg van toepassing. En als je echt verliefd bent of je BFF echt superlief vindt, kies je natuurlijk heel liefdevol voor de hartjes ketting. Je koopt altijd een set van twee kettingen. Eén ketting voor jou en één ketting voor je BFF, vriend, vriendin of verkering. Aan iedere best friends ketting hangt een vriendschapshanger. De hangers van de twee kettingen passen precies in elkaar. Het lijkt erop alsof ze keurig door midden zijn gebroken. Daarom noemen we deze vriendschapskettingen ook wel breekhangers. 

Voor goede kwaliteit tegen een lage prijs hoef je niet naar de juwelier

De zilveren breekhangers maken we alleen van een eerste gehalte Sterling zilver. Names4ever levert vriendschapssieraden die dezelfde kwaliteit hebben als sieraden die je bij juweliers koopt. De vriendschapskettingen van Names4ever zijn bijzonder mooi afgewerkt. Die mogen echt gezien worden! En de prijs? Die valt alles mee! Names4ever levert gouden BFF kettingen van juwelierskwaliteit voor een bijzonder lage prijs! Het hoeft jou dus niet te weerhouden om je mooiste en stoerste bff ketting bij names4ever te bestellen. Heel zorgvuldig zullen wij voor jou jouw uitgekozen breekhangers maken en in een passende verpakking naar jou toe sturen. Jullie vriendschap gaat nu echt nooit meer over wanneer jouw bff jouw cadeau in ontvangst zult nemen. Wat een top verrassing!!  

Je vriendschapsketting heb je snel in huis, zonder verzendkosten

Wanneer jij jouw schitterende keuze hebt gemaakt heeft Names4ever slechts vier werkdagen nodig om je bestelling te maken en te versturen. De exacte afleverdag kunnen wij niet garanderen en is afhankelijk van PostNL. Zij leveren meestal op dinsdag, donderdag en zaterdag. Je betaalt bij Names4ever geen verzendkosten! Waar hoor je dat tegenwoordig nog? Wacht en treuzel niet langer! Maak zorgvuldig je keuze voor jouw bff en bestel je vriendschapshangers of BFF hangers vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden en naamkettingen!