ZILVEREN DIEREN BEDELS

Je lievelingsdier als zilveren dieren bedel, alleen bij Names4Ever! Wat is jouw lievelingsdier? Een hond, een kat, een dolfijn, een vlinder, een duif of misschien wel een olifant? Of kies je liever voor de afdruk van een pootje? Wij maken voor jou een unieke zilveren dieren bedel, ook wel dieren charm genoemd, met jouw dier of huisdier of pootafdruk en natuurlijk een gegraveerde naam. Dit kan jouw naam zijn, of die van je zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, vader of moeder, maar ook die van je huisdier kan in de zilveren dieren bedel! De dieren bedel bevestig je eenvoudig aan een armband. Met zo'n mooie dieren bedel aan je armband kun je voor de dag komen! Naast de zilveren dieren bedels collectie hebben wij ook gouden dieren bedels met naam.

Zilveren dieren bedel met je favoriete dier en naam

De dieren bedel is rond of hartvormig. Zowel bij de ronde zilveren dieren bedel als bij de zilveren dieren bedel in de vorm van een hartje, kun je kiezen uit verschillende dieren zoals een hond of hondje, poes, dolfijn, vlinder, olifant, duif of vredesduif, maar ook uit een pootafdruk. Iedere zilveren dieren bedel heeft een karabijnhaak. Daarmee bevestig je de zilveren dieren bedel gemakkelijk aan een bestaande armband of ketting. Je kunt de dieren bedel dus aan meerdere armbanden gebruiken! Zo heb je iedere dag plezier van je zilveren dieren bedel met je favoriete dier en naam.

Een zilveren dieren bedel is leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor iemand die erg van dieren of van haar huisdier houdt? Bijvoorbeeld voor je moeder, oma, vriendin of dochter? Dan is een zilveren dieren bedel met haar favoriete dier en naam een schot in de roos! Een dieren bedel is leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een zilveren dieren bedel met naam van Names4ever.

Dieren bedel met of zonder armband

Wij maken het je gemakkelijk. Je kunt bij ons ook een bijpassende bedeltjes armband bestellen. Aan een zilveren jasseron armband met een lengte van 19 centimeter maak je de karabijnhaken van de  dieren bedels met je favoriete dier en naam, eenvoudig vast. Je kunt ook kiezen voor een parelarmband, armband van halfedelsteen of kattenoog armband. Voor kinderen hebben we een zilveren armband in de collectie met een lengte van 16 centimeter.

Een dieren bedel van Names4ever is vergelijkbaar met bedels van de juwelier

Onze zilveren dieren bedel met je favoriete dier en naam maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Voor een dieren bedel van juwelierskwaliteit hoef je de deur dus niet meer uit! Je bestelt je bedel met dier, armband of ketting gewoon online, wel zo eenvoudig en veilig, natuurlijk bij Names4ever.

Korte levertijd en geen verzendkosten vanm je dieren bedel

Wij hebben niet meer dan vier werkdagen nodig om je bestelling te verwerken en de persoonlijke dieren bedel te maken. Binnen deze vier werkdagen verlaat je dieren bedel ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor een zilveren dieren bedel van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij zilveren dieren bedels van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze dieren bedels zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren dieren bedel met favoriete huisdier en naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!