ZILVEREN CHARMS GEGRAVEERD

In deze mooie, zilveren charms repeat graveren wij niet één, maar meerdere keren jouw naam; we herhalen jouw naam op de charms. De zilveren charms repeat hebben verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een gegraveerd hartje, rondje of bloemetje, maar ook voor een gegraveerd berenhoofdje, poezenkopje, vogeltje of vlindertje. Door je naam meerdere keren in een van de zilveren charm te graveren, ontstaat er een persoonlijke zilveren charm. Je kunt kiezen voor een charm met je eigen naam, maar ook voor die van je zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, vader of moeder. De gegraveerde zilveren charm bevestig je eenvoudig aan een armband of ketting. Een zilveren charm met daarin een naam gegraveerd is mooi voor volwassenen en leuk voor kinderen. Naast de collectie van zilver gegraveerde charms hebben wij ook nog gouden bedels gegraveerd in de collectie.

Zilveren charm gegraveerd met je favoriete naam

De charms hebben verschillende vormen. Je kunt kiezen uit een zilveren gegraveerd hartje als charm, een rondje, bloemetje,  berenhoofdje, poezenkopje, vogeltje of vlindertje als charm. Iedere charm is mooi gegraveerd en heeft een karabijnhaak. Daarmee bevestig je de zilveren charm gegraveerd gemakkelijk aan een bestaande of nieuwe armband. Je kunt de zilveren charm met naam gegraveerd dus aan meerdere armbanden gebruiken waardoor je de zilveren charm gegraveerd iedere dag kunt dragen.

Een zilveren charm met naam gegraveerd is leuk om cadeau te geven!

Een zilveren charm gegraveerd is een leuk en persoonlijk cadeau! Bijvoorbeeld voor je moeder, oma, vriendin of dochter. Of ben je op zoek naar een blijvend kraamcadeautje? Dan is een zilveren charm waarin herhaaldelijk de naam is gegraveerd, een schot in de roos! De zilveren charms gegraveerd met naam zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een met een zilveren charm gegraveerd met naam van Names4ever.

Een charm gegraveerd van Names4ever is vergelijkbaar met bedels van de juwelier

Onze zilveren charm met meerdere keren je naam erin gegraveerd, maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij juweliers vindt. Voor zilveren charms met naam gegraveerd van juwelierskwaliteit hoef je de deur dus niet meer uit! Je bestelt je charm van zilver gegraveerd met naam gewoon online, wel zo eenvoudig en veilig, natuurlijk bij Names4ever.

Zilveren charm gegraveerd met of zonder armband

Wij maken het je gemakkelijk. Je kunt bij ons meteen een bijpassende armband bij je zilveren charm gegraveerd bestellen. Aan een zilveren jasseron armband met een lengte van 19 centimeter maak je de karabijnhaken van de charm met naam gegraveerd eenvoudig vast.  Je kunt ook kiezen voor een parelarmband, armband van halfedelsteen of kattenoog armband. Voor kinderen hebben we een zilveren armband in de collectie met een lengte van 16 centimeter.

Korte levertijd en geen verzendkosten van je charm met naam gegraveerd

Wij hebben niet meer dan vier werkdagen nodig om de zilveren charm gegraveerd met naam te maken. Binnen deze vier werkdagen verlaat je charm ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je gegraveerde charm ongeveer één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor een zilveren zilveren charm gegraveerd van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij zilveren charms van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze charms zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren charm gegraveerd met naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!