Kerstpagina Zilveren naambedel hart ZNBT04 ZNBT02 ZNBT05 ZNBT03 ZNBT06 gekleurde armbanden Silber Armband

Kerstcadeau, een zilveren kerst charm hanger!Kale bomen en grijze luchten is het beeld van nu, de herfst heeft weer toegeslagen. Gelukkig staan de leuke wintermaanden weer voor de deur. De kou en de korte dagen zorgen ervoor dat ieder zich lekker knus terug trekt in huis. Open haard of verwarming aan en het lekker gezellig maken in huis. En met als kers op de taart, de kerst! Gezellig samen zijn en sfeer in en rondom het huis zijn belangrijke punten en met de kerstdagen worden vrienden en geliefden vaak verwent met een kerstcadeau. Vaak een moment om te laten zien wie je dierbaren zijn. Het is dan natuurlijk fantastisch om die persoon te verassen met iets unieks. Sieraden zijn bij uitstek geweldige kerstcadeaus, zeker als je deze persoonlijk kan maken door middel van een naam toe te voegen. Een charm van zilver is heel trendy en past gemakkelijk tussen verschillende sieraden. Het is toch mooi om bijvoorbeeld je geliefde als kerstcadeau een charm te geven met de naam van je kinderen?

Persoonlijk kerstcadeau


Bij ons vind je exclusieve zilveren charm bedels waar wij namen in kunnen graveren voor je. Naast de klassiek gevormde charm in zilver hebben wij nu een speciale kersteditie!
De zilveren kerst charm!
We hebben zes verschillende charm modellen in het zilver ontworpen. Leuke motieven die het kerst- en wintergevoel benadrukken. Dat in 1 zilveren charm!
Bekende kerstvormen of betekenissen die het wintergevoel benadrukken. Denk aan een zilveren charm met sneeuwman of kerstboom. Het kan dus gewoon in jou zilveren charm! De rond gevormde zilveren charm heeft een doorsnede van 14mm.  Klik dus snel op de zilveren charm modellen om ze goed te bekijken.
En, wij kunnen namen graveren in jou gekozen charm van zilver. Vertel ons welke naam er in de zilveren charm moet en wij zullen dat in de charm van zilver graveren. Zo creeer je dus je eigen unieke, persoonlijke zilveren kerst charm. Een perfect kerstcadeau dat zeker gezien mag worden! 

Bijpassende charm zilveren armband


Wij hebben voor onze zilveren charm bedel collectie ook bijpassende charmarmbanden. Mooie diversiteit aan kleuren waar de gekozen charm in zilver aangehangen kan worden. Deze armbanden zijn gemaakt van halfedelstenen of van cats-eye. Tevens hebben wij een zilveren jasseron charm armband in de collectie. Deze heeft de lengte van 19cm. Doordat de schakels opengewerkt zijn kan je de zilveren charm op elke gewenste plaats hangen. Wanneer de armband iets te lang is kan je de sluiting in andere ogen haken. Natuurlijk past elke zilveren charm ook op jou eigen armband en door het unieke sluitmechanische kan je de naam charm van zilver gemakkelijk verplaatsen.
Leuke tip voor je kerstcadeau!

Van iedere geliefde jou persoonlijke charm met naam te laten maken en deze aan een gekozen charm armband te hangen. Zo heb je één compleet kerstcadeau met veel emotionele waarde, een blijvend sieraad. Bekijk dus snel de mogelijkheden op onze site en je kerstcadeau samen!
Lage prijs voor kerst charms met juwelierskwaliteit
Iedere zilveren charm die wij speciaal voor jou maken is van echt zilver. Ook wel Sterling zilver of 925 zilver genoemd. Deze kwaliteit zilver wordt door alle juweliers in het hele land gebruikt.  Dus ook deze speciale zilveren kerst charm is juwelierwaardig, maar geprijsd voor de kleine portomenee! Een groot kerstcadeau met het kleine prijskaartje.Wanneer jij je zilveren charm hebt gekozen en de naam hebt ingevuld gaan wij aan de slag! Ons atelier zal ervoor zorgen dat je charm van zilver binnen 4 werkdagen klaar is. De charm met naam wordt  met uiterste zorg gemaakt en we hebben aandacht voor elk detail. Door onze jarenlange ervaring van het maken van zilveren charm bedels en de kennis van het edelmetaal zilver leveren wij top kwaliteit.Tevens berekenen wij voor je zilveren charm geen verzendkosten, mits je de charm in zilver onder rembours hebt besteld.Als je zilveren charm klaar is zullen we deze in een mooi geschenkverpakking doen, zodat je charm van zilver gelijk onder de kerstboom gelegd kan worden. Jou kerstcadeau is dus compleet.Zoveel voordelen vind je alleen bij ons! Names4ever, specialist in naambedels en andere naamsieraden!
Snelle levertijd
Wanneer de zilveren charm klaar is, zal deze door de TNT-post bezorgd worden. Veelal wordt de kerst charm in zilver op dinsdag, donderdag of zaterdag bezorgd. Hou er wel rekening mee dat in de kerstperiode je kerstcadeau door de drukte iets vertraagd kan zijn. Dus om onaangename verassingen te voorkomen: Bestel je persoonlijke zilveren kerst charm tijdig! *Uitgezonderd betaling onder rembours