Dierenriem hangers

Wie kent ze niet, de zilveren dierenriem hangers. En weer helemaal trendy, voor jongens en meiden, voor mannen en vrouwen! Names4ever maakt de mooie zilveren dierenriem hangers heel persoonlijk door er jouw naam en geboortedatum in te graveren. De manier om je dierenriem met je mee te dragen. Bestel ook een zilveren dierenriem hanger met jouw naam en geboortedatum, natuurlijk bij Names4ever. Draag je liever goud? Bekijk dan onze collectie gouden dierenriem hangers!

Zilveren dierenriem hangers, leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzonder persoon? Bijvoorbeeld voor je moeder of vader, vriend of vriendin, dochter of zoon? Dan is de ronde dierenriem hanger met naam en geboortedatum het ideale cadeau! De zilveren dierenriem hangers zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een sieraad van Names4ever.

Dierenriem hangertje met of zonder ketting

Je bevestigt de zilveren dierenriem hanger heel gemakkelijk aan de ketting die je al hebt. Om je cadeau compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende ketting bestellen. Onze fraaie zilveren colliers leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Ook dierenriem hangers met Chinees sterrenbeeld

Je kunt bij Names4ever ook terecht voor hangers met tekens en symbolen van de astrologie! Deze hangers met teken uit de dierenriem of zodiak hebben een rechthoekige vorm. Names4ever graveert er speciaal voor jou je naam en geboortedatum in. Een andere populaire hanger is de hanger met Chinees dierenriem teken. Helemaal trendy! Deze dierenriem hangers van Names4ever kun je aan een bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook gelijk een ketting bij bestellen. We leveren fraaie zilveren colliers in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter. Want kettingen maken het cadeautje helemaal compleet!

Ook dierenriem bedels voor aan je armband

Vrouwen en meiden dragen de dierenriem ook heel trendy aan hun armband. Een bedel met dierenriem en naam bestel je natuurlijk ook bij Names4ever.Met de handige karabijnhaak bevestig je het dierenriem bedeltje eenvoudig aan een armband. De dierenriem bedeltjes passen aan verschillende armbanden en je kunt ze gemakkelijk verwisselen. Om de dierenriem bedels compleet te maken kun je bij ons ook gelijk een bijpassende armband bestellen. Je kunt kiezen voor de zilveren jassaron armband met een lengte van 19 centimeter, de parelarmband, de armband van halfedelsteen of een kattenoog armband. Speciaal voor kinderen hebben we een armband van 16 centimeter in de collectie.

Sieraden van Names4ever zijn van juwelierskwaliteit

Onze sieraden zoals de hangers en bedels met sterrenbeelden en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Een sieraad van Names4ever heeft de kwaliteit van een juwelierssieraad. Sieraden van optimale kwaliteit bestel je gewoon vanuit je luie stoel!

Korte levertijd en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen is je hanger met dierenriem, naam en datum klaar en verlaat je dierenriem hanger ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor zilveren hangers met dierenriem van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sieraden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren dierenriem hangertje vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in zodiac bedels!