Gouden geboortestenen in diverse kleuren

Onze geboortestenen zijn er in diverse kleuren. Bij iedere maand hoort een eigen kleur geboortesteen. Je sterrenbeeld weet je natuurlijk wel maar, weet jij ook je geboortesteen? Hier bij ons kun je nagaan welke kleur jouw geboortesteen is en kun je gelijk de mooiste gouden hanger erbij uitzoeken. Laat door ons ook jouw uitgekozen naam erin graveren en jouw speciale, persoonlijke geboorte steen hanger van goud is een feit en daar kan mee gepronkt worden! Er zijn diverse modellen gouden hangers met ieder een echt uitstraling en karakter. Het moet wel heel raar zijn wanneer jij bij ons geen keuze zou kunnen maken. Het staat natuurlijk ook heel vrolijk zo'n hanger van goud met die kleurtjes met geboortestenen. Een gouden hanger met geboortestenen met de geboortemaanden van je kinderen is ook een heel mooi gebaar en...je draagt je kinderen altijd bij je.  

Geboortestenen zorgvuldig gemaakt voor jou!

Onze prachtige geboortesteen hangers van goud of van zilver worden gemaakt met swarovski kristal in de kleur van jouw geboortesteen. Daarnaast geef je aan ons de naam of namen door die jij in jouw geboortesteen wilt hebben en wij maken met veel liefde en plezier een schitterende unieke hanger voor jou. Wij hebben een ruime collectie aan geboortestenen in het goud of in het zilver. Iedere gouden hanger krijgt een speciaal tintje door de naam die jij er door ons in laat graveren. Je kunt de naam van jezelf nemen of de naam en geboortesteen van je partner. De naam of namen van je kinderen met hun bijpassende geboortestenen kunnen natuurlijk ook. Je kunt er zelfs voor kiezen om de naam van je lievelingsdier te laten graveren in jouw geboortesteen hanger van goud. Ook kun je kiezen voor een hanger met geboortestenen van een speciale gebeurtenis in een bepaalde maand. Kies de kleur van die maand en laat er eventueel een datum door ons met veel precisie in graveren. Jouw luxe, kostbare gouden hanger met maand steen is klaar om gedragen te worden. 

Geboortestenen van goud voor reële prijzen

Bij ons krijg je geboortestenen voor reële prijzen! Niet geheel onbelangrijk om te weten dat je bij ons een ruim aanbod met geboortestenen hebt voor een schitterende prijs. Van het eerste gehalte zilver of van 0,4 mm dik en 14 karaats goud worden onze hangers met geboortestenen gemaakt. Onze hangers met geboortestenen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een rijke uitstraling! De grootste collectie aan geboortestenen vind je bij ons en dan wil je natuurlijk wel kwaliteit voor een buiten gewoon vriendelijke prijs. Heel trendy en erg populair zijn deze geboortestenen in diverse soorten modellen met verschillende soorten van gravure. Kies jouw betaalbare geboortesteen uit en je hebt een schitterende geboortesteen hanger van goud of zilver.

Gouden hangers met geboortestenen!

Gouden sieraden zijn op en top smaakvol en erg luxe! Onze 14 karaats geel gouden geboortestenen zijn super modieus en heel stijlvol te combineren met zilveren sieraden en sieraden van rosé goud of vergulde sieraden. De eigenschap van names 4 ever is dat wij onze geboortestenen een eigen karakter geven met hun eigen dimensie. Onze gouden geboortestenen zijn smaakvol, casual, modieus, eenvoudig met een rijke uitstraling, betaalbaar maar, vooral voor jou bedoeld! Deze gouden geboortestenen zijn voor charmante dames omdat er hangers van goud bij zijn met een elegant tintje. Voor de pas geworden moeder hebben wij een gouden hanger waar de naam van het kindje in gegraveerd kan worden met een geboorte steen erbij. Voor de echte mannen hebben wij hele stoere en robuuste hangers met geboortestenen met naam gravuren. Voor de oma's hebben wij eventueel de boomstam hangers van goud met ruimte tot wel 5 namen met geboortestenen. Zelfs voor kinderen hebben wij de aller leukste geboorte steen hangers van  goud of zilver. Eigenlijk hebben wij voor ieder wat wils!