Gouden armbanden met naam

Het is de blikvanger onder de gepersonaliseerde armbanden: een gouden armband met naam. Bij Names4ever vind je deze modeklassieker in de beste kwaliteit. Onze gouden naam armbanden zijn allemaal gemaakt van echt 14 karaats goud. Daarom is de gouden armband met naam van hoge kwaliteit en is de armband een sieraad voor het leven. Je kiest dus voor een hoogwaardige en persoonlijke armband die elke outfit nog mooier maakt!

Gouden armband met naam in diverse uitvoeringen

Wat betekent een gouden armband met naam voor jou? Draag je je eigen naam of draag je altijd de naam van jouw partner of misschien kind bij je? Als het tweede geval op jou van toepassing is, dan wil je misschien een extra motief naast de naam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden naam armband met voetjes of een geboortesteen?

Natuurlijk kan je ook kiezen uit klassieke vormen. De armbanden met je naamvorm laten je naam opvallend goed uitkomen. De bar naam armbanden daarentegen hebben een naamgravure en hebben een mooie minimalistische uitstraling.

Kortom, onze grote collectie gouden naamarmbanden omvat onder andere:

 • Gouden voetjes naam armbanden
 • Gouden armband met rondjes en voetjes
 • Gouden armbanden met de vorm van de naam
 • Gouden bar naam armbanden
 • Naast deze gouden armbanden met naam, hebben we natuurlijk ook zilveren armbanden met naam.

  Een gouden naam armband als cadeau

  Een gepersonaliseerde armband is altijd een mooi bewijs van liefde. Want een gepersonaliseerde gouden armband laat aan je geliefde zien hoeveel hij of zij voor je betekent. En aan de wereld natuurlijk!

  Praktisch: de gouden armband met naam wordt bij elke bestelling geleverd in een mooi geschenkdoosje. Daarom is het perfect geschikt om direct cadeau te doen zonder verdere moeite!

  Niet per se een naamarmband, maar wel een armband met letter? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met letter armbanden.

  Bestellen van een gouden naam armband

  De 14 karaat gouden armbanden zijn verkrijgbaar in 3 lengtes: 16 cm voor kinderen, 18 cm voor tieners en 21 cm voor volwassenen. Omdat de armbanden open schakels hebben, zijn ze in lengte verstelbaar.

  Voor de personalisering kan je je naam invoeren in het daarvoor bestemde veld. Je hoeft natuurlijk niet per se je naam in te voeren. Als je een andere tekst hebt, kun je die net zo gemakkelijk invoeren. Als je geen naam, karakter of tekst als gravure wilt, kun je dit ook in de opmerking vermelden. Nadat je de tekst en lengte van de gouden naam armband hebt opgegeven, kun je je gepersonaliseerde armband toevoegen aan het winkelmandje. Daarna kan je kiezen tussen verschillende betaalmethoden.

  De bestelling wordt afgerond met de betaling. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, kunnen wij de armband gepersonaliseerd volgens jouw wensen maken. Je ontvangt je sieraad ongeveer 3-5 werkdagen na je bestelling. Gedurende deze tijd wordt jouw gouden naam armband gemaakt en verzonden.