Gouden heren hanger

De moderne man van tegenwoordig draagt stoere sieraden! Deze gouden herenhanger hoort daar absoluut bij. Het is toch buiten gewoon geweldig als een man ook met de tijd meegaat qua sieraden?! Deze gouden hanger wordt door ons met veel plezier gegraveerd. Wij zullen met een stoere letter de naam van jouw keuze in de gouden heren hanger graveren. Er zijn diversen soorten afbeeldingen waar jij uit kunt kiezen. Bij deze gouden heren hangers zie je ook de afbeelding die het beste past bij de man die deze gouden hanger gaat dragen. De gouden heren hanger wordt gemaakt van 14 karaats goud en heeft een dikte van 0,4 mm. Er zijn diverse soorten afbeelden waar jij je keuze uit kunt maken. Gouden sieraden zijn altijd een hele goeie investering, omdat je weet dat goud altijd zijn waarde zult blijven houden. Het kan zelfs dat deze gouden heren hanger alleen nog maar meer waard wordt in de loop der jaren. Deze gouden hanger is dus een hele goeie aanschaf. De afmeting van deze hanger is 26 x 21 mm dus het beste is om er gelijk een bijpassende 14 karaats collier bij te bestellen. Jouw set is dan gelijk klaar om gedragen te worden.

Hanger van goud met naam voor hem

Sieraden zijn niet alleen voor vrouwen! Ook mannen kunnen er oogverblindend uit zien met de geschikte sieraden. De tijd dat mannen geen sieraden van goud of zilver dragen is volkomen passé! Neem deze hanger van goud bijvoorbeeld, het is toch een schitterend sieraad. Iedere stoere man van deze moderne tijd gaat toch helemaal op in deze gouden hangers met afbeelding en de juiste naam. Kies de juiste afbeelding met de juiste naam erbij en geef het aan ons door. Wij zullen een buiten gewoon stoere hanger met naam voor je maken. Je kunt de naam van je partner er bijvoorbeeld door ons in laten zetten maar, je kunt er ook voor kiezen om de naam van je kind erin te laten zetten, zelfs de naam van je huisdier is een mogelijkheid. Al deze hangers zijn natuurlijk ook te bestellen in het zilver. Al onze hangers van zilver worden gemaakt van het eerste gehalte zilver. Het wordt op deze manier een hele persoonlijke hanger van zilver of van goud voor de stoere man.

Geef hem een gouden hanger cadeau

Ben jij op zoek naar het perfecte en stoere cadeau voor je man, je aller liefste broer, je geliefde vader of misschien wel je beste vriend? Dan ben je hier op de juiste site met de juiste stoere gouden hangers voor hem. Hoe kun je jouw partner nou beter verrassen dan met een gouden hanger van names4ever met de juiste afbeelding met jouw naam erin. het mooiste cadeau wat hij zich maar kan wensen. Ook is deze gouden hanger met naam een heel stoer cadeau voor jouw klein/zoon wanneer hij bijvoorbeeld jarig is of wanneer hij geslaagd is voor school of rij- examen. Zelfs opa zal deze schitterende naam hangers van goud met de naam van zijn kleinkind fantastisch vinden! Kies daarom hier jouw persoonlijk uitgekozen cadeau voor jouw dierbaren en jij kan uitbundig voor de dag komen met deze oogverblindende naam hanger van goud!

Stoere gouden hangers met je naam

Jij wilt eens af van dat saaie imago wat je telkens weer te horen krijgt? Jij wilt je look eens een andere wending geven. Dan kunnen je het beste beginnen om je sieraden eens te updaten. Wanneer jij een wat modieuzer beeld van jezelf wilt geven, begin je met de gouden hangers met naam van Names4Ever. Kies hier jouw stoere hanger van goud uit en laat daar de naam van jouw keuze door ons in graveren. Er zijn verschillende soorten afbeeldingen en de maat van deze gouden hangers is allemaal gelijk. Je kunt ervoor kiezen om een hanger van goud of een hanger van zilver te nemen. Er zijn hele stoere afbeeldingen of juist heel lieflijke. Neem nou de gouden hanger met een roos, die is prima geschikt om je naam van je partner in te laten graveren door ons. De hanger van goud met een beeldige engel erin is uitermate geschikt voor een naam gravure van een overleden dierbaren. Het is dan mogelijk om jouw geliefden altijd bij je te dragen in deze toch wel hele stoere gouden hanger. De naam van je kindje kun je ook laten graveren in één van deze stoere hangers van goud of zilver, denk daarbij aan een jongens naam bijvoorbeeld in het anker of de naam van jouw prachtige kleine meid in de hanger van goud met bloesem. Er zijn mogelijkheden zat om bij jou het roer om te gooien en je saaie imago te veranderen naar dat van de stoere man die eindelijk naar buiten komt. Wat zal jij de mensen doen verbazen met zo'n schitterend in het oog springende hanger van goud met naam.