SELECTEER EEN CATEGORIE:

Gouden hart met naam

Laat zien dat jij van iemand houdt met het hart van goud! Wat staat er mooier symbool voor de liefde dan een gouden hart met naam? Draag jouw geliefde bij je door zijn/haar naam te dragen in een uitzonderlijk mooi gouden hart. Wij hebben mooie gouden harten waar jij bijvoorbeeld jouw naam in het hart van goud kan laten graveren. Met dit mooie gouden sieraad zullen er veel ogen op jou gericht worden. De gouden hart hanger past perfect in het modebeeld van vandaag en is ook tijdloos waardoor hij altijd te dragen is! Laat je hart spreken en bestel vandaag nog een gouden hart met naam bij ons! Draag je liever zilver, dan kun je ook eens kijken naar onze zilveren collectie hangers met naam.

Voor elke gelegenheid een gouden hart met naam

Een gouden hart met naam kan door iedereen gedragen worden. Door onze verschillende bewerkingen kan jij jouw hanger helemaal maken naar jouw eigen smaak. Zo maak je gemakkelijk een unieke gouden hanger met naam. Niemand zal met hetzelfde gouden hart lopen als jij! Zo is er een bewerking van handjes of voetjes die uit het hartje word gehaald die perfect is voor een pas geworden moeder! Een superleuke gouden hanger om cadeau te geven met de naam van haar baby. Door al onze mogelijke bewerkingen kan jij jouw hart met naam allemaal verschillende betekenissen geven. Denk aan vriendschap, liefde voor een geliefde, liefde voor een familielid, nagedachtenis van iemand of als symbool van geboorte. Onze hangers kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden. Omdat ze van 14 karaats goud zijn gemaakt zijn ze overal bij te dragen. Het is zo leuk om iemand te verrassen met zo’n speciaal cadeau. Geef een gouden hart met naam cadeau met kerst, Moederdag, Vaderdag, verjaardagen of zelfs als iemand geslaagd is! Maar natuurlijk kan je zo’n mooie hanger ook zomaar cadeau geven. Gewoon zomaar omdat je vindt dat iemand dat verdient! Bestel vandaag nog je gouden hart met naam.

Design en ontwerp van de gouden harthanger met naam

Onze hangers zijn van 14 karaats goud gemaakt en zijn in verschillende maten te bestellen. Dus stap vandaag nog in de schoenen van een designer! Kies de grootte en de meest geschikte bewerking uit en geef ons door welke naam er in jouw gouden hart met naam moet komen en wij gaan meteen voor jou aan de slag! Ook is het mogelijk om de naam die jij hebt uitgekozen meerdere malen te laten herhalen op jouw hart hanger! Zo krijgt jouw gouden hart met naam een exclusieve uitstraling. Zo'n mooi en liefdevol sieraad en dat voor een fantastische prijs! Of je nou voor de bloemenrand, sierrand of het klavertje vier kiest! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie naamsieraden van kwaliteit. Dus kijk rond bij onze andere naamsieraden en maak jouw look helemaal af! Draag bij jouw gouden hanger een mooie naam armband, tekstring of een ander sieraad met naam. Al onze gouden sieraden zijn uniek omdat wij de sieraden pas maken nadat jij ze besteld hebt. Zo kunnen wij dus iedere naam in je gouden hart hanger graveren! 

Bestellen en bezorgen van je gouden hanger hart met naam

Bestel vandaag nog het gouden hart hangertje voor jezelf of om als cadeau te geven! En jouw gouden hart met naam word ook nog eens gratis bij jou thuis bezorgd! Zodra jij jouw bestelling hebt gedaan gaan wij in ons atelier meteen voor jou aan de slag! Het gouden hart wordt met uiterste zorg vervaardigd en voorzien van de naam naar keuze. Binnen vier dagen verlaat jouw hart hangertje van goud onze werkplaats. Je bent dan afhankelijk van de postbezorger. Je gouden hartje met naam wordt in een mooi doosje afgeleverd. Wanneer je het cadeau wil geven is je gouden hart met naam al leuk verpakt! Dus kies voor gemak en bestel nu online jouw favoriete gouden hart met naam! Daar hoef je niet eens voor naar buiten. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Kijk gerust rond en verwen jezelf vandaag nog met een van onze naam sieraden! Voor een hele andere ervaring kun je ook eens kijken naar onze infinity sieraden!