Gouden naamplaatje

Ook zo op zoek naar het blijvende geschenk voor een speciaal persoon? Of zoek je gewoon een leuk gouden naamplaatje voor jezelf? Dan hoef je niet verder te zoeken! Wij hebben namelijk het gouden naamplaatje dat in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen zijn! Zo’n mooi goud naamplaatje cadeau geven kan altijd! Of het nou Vaderdag, Moederdag, kerst of Pasen is! Verwen je dierbare met het naamplaatje van goud.
Wie ontvangt er nou niet graag zo'n mooi gouden naamplaatje? Wij maken mooie gouden naamplaatjes met jouw naam of die van een ander! Onze gouden hangertjes zijn leuk voor zowel mannen als vrouwen. Met dit gouden naamplaatje laat jij aan de hele wereld zien wie jij bent of om wie jij geeft! Op zoek naar andere modellen gouden naamplaatjes? Ga dan naar alle gouden naamplaatjes en bekijk de volledige collectie.

Gouden naamplaatje wordt persoonlijk door gravure

Een gouden naamplaatje is natuurlijk unisex maar je kan hem persoonlijk maken door er jouw naam in te zetten en jouw favoriete versiering uit te kiezen. Zo maak jij een gouden hanger die helemaal uniek is! Het is natuurlijk leuk om het gouden naamplaatje voor jezelf te kopen maar nog leuker is het om zo'n persoonlijk cadeau aan iemand te geven! Onze gouden hangers zijn gemaakt van 14 karaats goud. Er zijn verschillende maten naamplaatjes, dus kies uit wat jij mooi vindt. Er zijn ook diversen bewerkingen waar jij uit kan kiezen. Hou je bijvoorbeeld van bloemen dan hebben wij een leuke speelse bloemenrand die langs twee kanten van het gouden naamplaatje loopt. Ook is er de mogelijkheid om de uitgekozen naam meerdere keren op het gouden naamplaatje te laten graveren. Dat geeft een eigentijdse uitstraling aan het naamplaatje van goud. Wil jij jouw hangertje wat extra's geven dan kan je ook een figuurtje kiezen die wij uit het gouden naamplaatje halen. Zo krijgt jouw gouden naamplaatje een extra betekenis! Er zijn zoveel mogelijkheden dus kijk rustig rond en ontwerp vandaag nog een gouden naamplaatje! Zoek je een naamplaatje voor de kids? Kijk dan eens bij onze collectie naamplaatjes voor kinderen!

Het gouden naamplaatje als mooi aandenken

Onze gouden hangers met naam hebben een mooi goud hangoog waarmee jij hem makkelijk aan een ketting kan hangen. Tevens is het gouden naamplaatje geschikt om aan gouden armbanden te hangen. Ben jij verliefd? Of wil jij je beste vriend of vriendin een blijvend cadeau geven? Dan zijn deze gouden naamplaatjes perfect voor jou! Een goud naamplaatje is een mooi aandenken aan iemand waar jij om geeft. Je kan er natuurlijk ook twee laten maken. Één met jouw naam en de andere met de naam van je vriend, vriendin of andere dierbare! Zo kunnen jullie elkaars naam dragen.Zeg nou zelf! Zou jij niet graag zo'n liefdevol gouden naamplaatje krijgen? Dus verras binnenkort iemand met zo'n mooi 14 karaats goud plaatje met naam.

Heb jij al je naamplaatje van goud besteld?

Laat ons weten welk ontwerp jij hebt uitgekozen en wij gaan meteen aan de slag met jouw naamplaatje van goud! In ons atelier zullen wij met uiterste zorg je naamplaatje vervaardigen en deze voorzien van de naam die jij gekozen hebt! Zonder dat je naar buiten hoeft te gaan kan jij nu mooie sieraden kopen en met het gemak dat het bij jou thuis bezorgd wordt. Binnen vier dagen verlaat jouw gouden naamplaatje ons atelier en wordt hij door de postbezorger bij jou gebracht. Ons gouden naamplaatje is van de beste kwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Bestel nu nog één van onze mooie naamplaatjes! Houd je persoonlijk meer van zilver? Geen probleem, Names4Ever heeft ook een grote collectie zilveren naamplaatjes!