SELECTEER EEN CATEGORIE:

Graveerplaatjes zilver of goud

Graveerplaatjes heeft Names4ever in wel heel veel bijzondere soorten en maten! Kleine hartjes, grotere harten, kleine rechthoekige plaatjes en grotere rechthoekige graveerplaatjes. Bovendien kun je bij de zilveren graveerplaatjes kiezen tussen heel wat uitsnedes zoals met voetjes, hartje, twee hartjes, klavertje, handjes en sterretjes. En je kunt kiezen voor effen graveerplaatjes, maar ook voor graveerplaatjes met een leuke sierrand zoals een bloemenstrookje. Heel populair zijn onze hartvormige graveerplaatjes én onze rechthoekige graveerplaatjes. Bovendien graveren we je naam of tekst in het graveerplaatje, één keer of meerdere keren. Of natuurlijk de naam van je geliefde! Je hangt het naamplaatje eenvoudig aan je ketting. Helemaal trendy en lief! Kies uit onze zilveren of gouden graveerplaatjes jouw favoriet, en bestel je graveerplaatje vandaag nog!

Zilveren of gouden graveerplaatjes: een supercadeau!

De zilveren en gouden graveerplaatjes van Names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Met supermooi en lief goud hangertje maak je mensen blij. De gouden of zilveren graveerplaatjes zijn bijzonder leuk voor een verjaardag, maar ook om je geliefde of best friend (BFF) zomaar mee te verrassen! En ben je specifiek op zoek naar een graveerplaatje voor jou en je vriendin? Kijk dan ook eens bij onze vriendschapskettingen. Iedereen zal blij verrast zijn bij het uitpakken van zo'n persoonlijk geschenk.

Graveerplaatjes van juweliers kwaliteit

Names4ever maakt graveerplaatjes van de beste kwaliteit zilver of goud, zoals je ook bij de juweliers vindt. Het bestellen van graveerplaatjes bij Names4ever is echter veel gemakkelijker. Je vult in wat je op het graveerplaatje wilt hebben en wij produceren het op maat. Het verschil met een juwelier is dat je deze kwaliteits graveerplaatjes gewoon online vanuit je luie stoel hebt besteld!

Graveerplaatjes met of zonder ketting

Graveerplaatjes zijn hangertjes, je draagt het hangertje aan een bijpassende ketting. Dit kan een zilveren ketting zijn die je al hebt. Maar om de graveerplaatjes compleet te maken, is het bestellen van een bijpassende ketting mogelijk. Deze kun je op de productpagina van ieder hangertje kiezen indien je wenst. We hebben mooie zilveren kettingen in verschillende lengtes: 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Uitvoering in meerdere maten

Names4ever is het juiste adres voor alle edelmetalen plaatjes met je naam. We hebben alle graveer plaatjes in twee maten, de normale variant en een grotere variant. De normale graveerplaatjes hebben een afmeting van ongeveer 17 mm breed en de grote plaatjes hebben een afmeting van ongeveer 19 mm. Wil je een groot graveerplaatje? Kijk dan op de productpagina en kies voor "Groter formaat" onder de foto. Uiteraard graveren we ook hier in ieder plaatje je naam.

Kortste levertijd en geen verzendkosten

Als je je bestelling plaatst, wordt je naamplaatje met gravure binnen vier dagen gemaakt. De exacte levertijd is afhankelijk van de post. Afhankelijk van de verzendmethode zul je je bestelling vervolgens één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je voor een standaard verzending bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor naamplaatjes van super kwaliteit

Voor een hele lage prijs leveren wij naamplaatjes van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze zilveren naamplaatjes zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren of gouden naamplaatje vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!