SELECTEER EEN CATEGORIE:

Graveerplaatjes zilver of goud

Zilveren graveerplaatjes heeft Names4ever in wel heel veel bijzondere soorten en maten! Kleine hartjes, grotere harten, kleine rechthoekige plaatjes en grotere rechthoekige graveerplaatjes. Bovendien kun je bij de zilveren graveerplaatjes kiezen tussen heel wat afbeeldingen zoals voetjes, hartje, twee hartjes, klavertje, handjes en sterretjes. En je kunt kiezen voor effen zilveren graveerplaatjes, maar ook voor graveerplaatjes met een leuk randje of met een bloemenstrookje. Deze keuzes gelden allemaal voor de hartvormige graveerplaatjes én voor de rechthoekige graveerplaatjes. Bovendien graveren we je naam in de zilveren graveerplaatjes, één keer of meerdere keren. Of natuurlijk de naam van je geliefde! Je hangt de hanger met naam eenvoudig aan je ketting. Helemaal trendy en lief! Kies uit onze zilveren of gouden graveerplaatjes jouw favoriet, en bestel je zilveren graveerplaatje vandaag nog!

Zilveren of gouden graveerplaatjes: een supercadeau!

De zilveren en gouden graveerplaatjes van Names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Met supermooi en lief goud hangertje maak je mensen blij. De zilveren graveerplaatjes zijn bijzonder leuk voor een verjaardag, maar ook om je geliefde of best friend (BFF) zomaar mee te verrassen! Iedereen zal blij verrast zijn bij het uitpakken van zo'n persoonlijk geschenk.

Graveerplaatjes vergelijkbaar met sieraden van de juwelier

Names4ever maakt zilveren graveerplaatjes van een bijzonder goede kwaliteit zilver of goud, zoals je ook bij de juweliers vindt. Als je bij Names4ever online je graveerplaatjes bestelt, is het net of je bij de juwelier bent geweest. En dat terwijl je deze goede kwaliteits graveerplaatjes gewoon online vanuit je luie stoel hebt besteld!

Graveerplaatjes met of zonder ketting

Graveerplaatjes zijn hangers; je draagt de hanger aan een bijpassende ketting. Dit kan een zilveren ketting zijn die je al hebt, maar om de graveerplaatjes compleet te maken, kun je bij ons ook een bijpassend collier bestellen. We hebben mooie zilveren kettingen in verschillende lengtes: 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Naast zilveren graveerplaatjes nog heel veel andere hangers en bedels

Names4ever is niet alleen het juiste adres voor zilveren graveerplaatjes, maar ook voor heel veel andere zilveren sieraden met naam. Talloze zilveren graveerplaatjes en hangers voor aan kettingen en ontzettend veel soorten bedels voor aan armbanden. Names4ever heeft voor iedereen wel een geschikt graveerplaatje, hanger, bedel of bedeltje. Uiteraard graveren we er jouw naam in.

Korte levertijd en geen verzendkosten

Als je je bestelling plaatst, gaan we je naamplaatje graveren en binnen vier werkdagen verlaat je bestelling ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling vervolgens één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!

Lage prijs voor zilveren naamplaatjes van super kwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij naamplaatjes van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze zilveren naamplaatjes zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren of gouden naamplaatje vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden! Kijk ook eens bij onze monogramhangers om je look compleet te maken!