ZILVEREN HANGER MET NAAM VOOR EEN ECHTE IT-GIRL!

Alle It-Girls die houden van kroontjes, verdienen een trendy It-Girl hanger met hun eigen naam erin! Of je nu een engeltje bent, of een prinsesje, met een trendy zilveren It-Girl hanger van Names4ever maak je helemaal de blits. De grote It-Girl hangers zijn rond en je kunt kiezen uit verschillende soorten. Zo hebben we de It-Girl hanger Angel, de It-Girl hanger Princess, de It-Girl hanger Sweet en de It-Girl hanger Famous voor alle engeltjes, prinsesjes, lieve meiden, diva's, ofwel It-Girls! Natuurlijk graveert Names4ever een naam in de zilveren It-Girl hanger!

De zilveren It-Girl hanger Angel

Voor alle engeltjes hebben we de zilveren It-Girl hanger Angel ontworpen, uiteraard met kroontje. Is jouw dochter een echte engel, kies dan voor deze toepasselijke It-Girl hanger! Names4ever heeft deze zilveren It-Girl hanger in een ronde vorm en graveert er natuurlijk de naam van je dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje in!

Zilveren Princess It-Girl hanger

Is jouw dochter een echte prinses? Dan mag de trendy zilveren It-Girl hanger Princess zeker niet ontbreken bij de outfit van je dochter! Als princess kan ze voor de dag komen met haar zilveren grote It-Girl hanger met haar eigen naam erop! Natuurlijk heeft de grote zilveren It-Girlhanger ook een prinsessenkroontje!

It-Girl zilveren hanger Sweet

Heb jij een schat van een dochter en wil je dat nu wel eens benadrukken? Geef haar dan de zilveren It-Girl hanger Sweet, compleet met kroontje! Met deze lieve en trendy zilveren It-Girl hanger kan ze bij haar vriendinnen aankomen! In de zilveren ronde It-Girl hanger staat natuurlijk de naam van jouw lieve dochter, of kleindochter, of nichtje, of buurmeisje

Zilveren It-Girl hanger Famous

Wil je dochter of kleindochter graag beroemd worden? Kijkt ze op naar alle sterren? Voor jou is ze natuurlijk al lang beroemd! Dat kun je haar vertellen met deze trendy zilveren It-Girl hanger Famous, compleet met kroontje. Met zo'n mooie en eigentijdse It-Girl hanger Famous zal ze zich heel bijzonder voelen. Natuurlijk graveert Names4ever haar naam erin, waardoor ze zich echt beroemd voelt met haar eigen persoonlijke It-Girl hanger. Natuurlijk is de zilveren It-Girl hanger een grote ronde hanger!

Verras je dochter, buurmeisje, nichtje of vriendinnetje van je dochter met een zilveren It-Girl hanger!

Bij Names4ever vind je in de zilveren It-Girl hangers Angel, Princess, Sweet of Famous het ideale cadeau dat bij ieder meisje in de smaak valt. Met één van deze trendy zilveren It-Girl hangers kun je zeker aankomen bij je dochter, buurmeisje, nichtje of vriendinnetje van je dochter. Als dan ook nog eens hun eigen naam op de zilveren It-Girl hanger staat, zullen ze bijzonder blij zijn met jouw cadeautje. De It-Girl hangers zijn ook prima geschikt als communiecadeau.

Bijpassende lange zilveren ketting voor bij de It-Girl hanger

Niet alle meiden hebben al een zilveren lange ketting. Maak de It-Girl hangers als cadeautje compleet met een bijpassende lange zilveren ketting. De trendy zilveren ketting heeft een mooie fantasieschakel en is 80 centimeter lang.

Voor goede sieraden hoef je niet naar de juwelier

Names4ever maakt trendy It-Girl hangers en andere zilveren hangers en bedels van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers ziet. Als je bij Names4ever online je It-Girl hanger bestelt, is het net of je speciaal bij de juwelier bent geweest om een cadeautje te kopen. En dat gewoon heel gemakkelijk vanuit je luie stoel! Naast de It-Girl hanger heeft Names4Ever ook een hele grote collectie plaatjes die we graveren. Wil jij je plaatje graveren? Bekijk dan snel de hele collectie!
Korte levertijd en geen verzendkosten van je It-Girl hanger
Je hoeft niet lang op je zilveren It-Girl hanger te wachten! Binnen vier werkdagen is je persoonlijke It-Girl hanger klaar en heeft jouw bestelling ons atelier verlaten. De exacte levertijd van de zilveren It-Girl hanger is afhankelijk van PostNL. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor een zilveren It-Girl hanger van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij trendy zilveren It-Girl hangers, al dan niet met bijpassende zilveren ketting, van zeer goede kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze It-Girl hangers zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren It-Girl naam hanger vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden en naamkettingen!