Spirituele zilveren hanger met naam

Spiritueel, rustgevend en helemaal zen. Dat zijn onze moderne spirituele zilveren hangers waarin we je naam graveren. Je draagt de zilveren spirituele hanger aan een ketting. Helemaal trendy zijn momenteel de lange zilveren kettingen waaraan deze spirituele zilveren hanger een echte blikvanger is. De afbeeldingen op de zilveren spirituele hangers zijn zorgvuldig uitgezocht en hebben allemaal een diepere spirituele betekenis. De zilveren spirituele hangers staan voor spiritualiteit, geven je houvast en zijn bijzonder hip en eigentijds. Names4ever levert de trendy spirituele zilveren hangers ook in rechthoekig model samen met een schitterend zirkonia steentje. De zirkonia is leverbaar in verschillende kleuren. Natuurlijk graveert Names4ever ook je naam in de zilveren spirituele hanger. Kies de spirituele hanger die het beste bij je past! In ons assortiment spirituele zilveren hangers kun je kiezen uit het Oog van Horus, de Hand van Fatima, het Chinese Shouteken, de Lotus en het Ohmteken.

Het spirituele Oog van Horus als zilveren spirituele hanger met naam

Bij Names4ever vind je het spirituele Horusoog als zilveren hanger met je naam erin gegraveerd. Het spirituele Oog van Horus heet oorspronkelijk het Oog van Ra. Het is een spiritueel alziend oog dat symbool staat voor de vrouwelijke zon. Het spirituele Horusoog of oog van Ra komt uit de mythologie van het Oude Egypte. Over het ontstaan doen twee verhalen de ronde. Het verhaal gaat dat Horus, de zoon van koning Osiris van Egypte, bij een ruzie met zijn broer over de troonopvolging, zijn oog verloor. Omdat Horus de rechtmatige troonopvolger was, stonden de Goden aan zijn kant en bedekte slangenkoning Uraeus de rest van zijn leven de oogwond. Het andere verhaal vertelt dat het spirituele Oog van Horus een oog van een valk is. De valk is een belangrijk figuur in het Oude Egypte. Het alziend oog wordt hoe dan ook gezien als beschermer tegen het kwaad. Het spirituele Oog van Horus, of het Oog van Ra, is de bron van heel veel andere ogen die nu voorkomen in het Midden Oosten en Turkije. De onderdelen van het spirituele oog staan voor ruiken, zien, denken, horen, proeven en voelen. Vanaf nu kun je dus een spirituele zilveren hanger met een beschermend, alziend oog dragen met je eigen naam, of met de naam van je geliefde, moeder, vader, dochter of zoon!

De spirituele Hand van Fatima als zilveren spirituele hanger met naam

Bij Names4ever vind je spirituele zilveren Hamsa hangers met je naam erin gegraveerd. Met de spirituele Hand van Fatima, ook wel de Hamsa Hand genoemd, draag je het geluk in je hand. De spirituele hand staat voor bescherming en vrede en is bijzonder populair in het Midden-Oosten en Noord Afrika. Ook in West-Europa is deze spirituele handvormige afbeelding de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De dochter van Mohammed, Fatima Zahra, staat symbool voor de Hand van Fatima. Christenen noemen de spirituele Hand van Fatima ook wel de Hand van Maria, en Joden de Hand van Mirjam. Met deze spirituele zilveren hanger kies je ervoor om het beschermende, vredelievende symbool op een trendy en spirituele wijze bij je te dragen en het geluk in je hand te nemen! Wij maken je spirituele zilveren hanger ook nog eens bijzonder persoonlijk door je naam erin te graveren!

Het spirituele Shou teken als spirituele zilveren hanger met naam

Bij Names4ever vind je het spirituele Shouteken als zilveren hanger met je naam erin gegraveerd. Al eeuwenlang gebruiken volkeren het spirituele Chinese Shouteken dat staat voor een lang leven en voor leven, leeftijd en verjaardag. Het spirituele Shou teken is afkomstig uit de Taoïstische filosofie. Het is één van de bekendste en beroemdste spirituele Chinese geluktekens. Het spirituele Shouteken staat symbool voor vijf zegeningen en spreekt de wens uit voor een lang, gelukkig, gezond en vitaal leven en onsterfelijkheid. Als je dit iemand toewenst, geef je haar natuurlijk een zilveren spirituele hanger met het Shouteken. Het is ook een prettige spirituele zilveren hanger om zelf te dragen. Natuurlijk graveren wij een naam naar keuze in de zilveren spirituele hanger. Je ontvangt van ons een uniek persoonlijk en spirituele zilveren hanger die niet alleen erg mooi is, maar ook een diepere betekenis heeft.

De spirituele lotus bloem als zilveren spirituele hanger met naam

Bij Names4ever vind je de spirituele lotusbloem als zilveren hanger met je naam erin gegraveerd. De spirituele lotusbloem is in China het symbool van reinheid, volmaaktheid, vrede, lieflijkheid van de geest, zomer, een rijke oogst en het vrouwelijke in alles. De spirituele lotusbloem staat ook symbool voor verleden, heden en toekomst, omdat de lotus knoppen, bloemen en vruchtbeginsel tegelijk draagt. De zilveren lotus wordt ook gebruikt als beeld voor de welopgevoede, levenswijze en spirituele man. Betekenis genoeg om de spirituele lotus bij je te dragen als bijzonder, mooi en uniek zilveren spirituele hanger. Wij hebben de lotus verwerkt in een spirituele zilveren hanger waarin we natuurlijk jouw naam graveren, of die van je moeder, vader, zoon, dochter of geliefde.

Het spirituele Ohm-, of Aumteken, als spirituele zilveren hanger met naam

Bij Names4ever vind je het spirituele Ohmteken als zilveren hanger met je naam erin gegraveerd. Het spirituele Ohm teken, of Aum teken, symboliseert de eeuwigheid, oneindigheid en het universum. Het spirituele Ohmteken, of Aumteken, wordt gezien als basis van alle gebeden en mantra's. Ohm, of Aum, is een heilige lettergreep uit het hindoeïsme en boeddhisme. De '3' in het teken symboliseert de schepping en de 'O' de stilte en eenheid van God. Deze betekenisvolle spirituele symbolen vind je bij Names4ever in de spirituele zilveren Ohm hanger. Natuurlijk graveren we een naam naar keuze in de spirituele hanger zodat jij straks een unieke, persoonlijke, betekenisvolle en spirituele zilveren hanger draagt.

Spirituele zilveren hanger als cadeau idee!

De zilveren spirituele hanger van Names4ever is uitermate geschikt om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Verras je moeder, je dochter of je vriendin eens met iets heel trendy's met een mooie, diepe betekenis, met een grote zilveren spirituele hanger met haar of jouw naam erin gegraveerd! Leuk voor een verjaardag, Moederdag, trouwdag, als ze geslaagd is voor school of rijexamen, of zomaar om haar te verrassen! Een spirituele zilveren naam hanger valt altijd in de smaak, een mooie cadeautip!

Zilveren spirituele hanger met zirkonia

De spirituele tekens levert Names4ever ook als zilveren spirituele hanger waaraan een zirkonia steentje hangt. Deze zirkonia draag je dus samen met de spirituele zilveren hanger. De schitterende zirkonia is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Bijpassende zilveren lange ketting voor de spirituele hanger
Heb je nog geen lange zilveren ketting voor bij je spirituele hanger? Of wil je een zilveren spirituele hanger als cadeautje compleet maken? Bestel er dan meteen een bijpassende lange ketting bij je spirituele hanger. De trendy zilveren ketting heeft een mooie fantasieschakel en is 80 centimeter lang.
Voor een goede zilveren spirituele hanger hoef je niet naar de juwelier
Names4ever maakt de spirituele zilveren hanger en andere hangers en bedels van een bijzonder goede kwaliteit zilver, zoals je ook bij de juweliers ziet. Als je bij Names4ever online je spirituele hanger of zilveren hangers bestelt, is het net of je speciaal bij de juwelier bent geweest om een cadeautje te kopen. En dat gewoon heel gemakkelijk vanuit je luie stoel!
Korte levertijd en geen verzendkosten van je unieke spirituele zilveren hanger
Binnen vier werkdagen is jouw persoonlijke spirituele zilveren hanger klaar en heeft jouw bestelling ons atelier verlaten. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten!
Lage prijs voor een spirituele zilveren hanger van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij de spirituele zilveren hanger van zeer goede kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Iedere zilveren spirituele hanger is mooi afgewerkt en mag gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren spirituele naam hanger vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in gouden en zilveren naamsieraden en naamkettingen!