SELECTEER EEN CATEGORIE:

Hartje met naam als dierbare herinnering

Een gouden of zilveren hartje met naam is altijd een prachtig geschenk om van iemand cadeau te krijgen of juist om aan iemand cadeau te geven. Zo’n hartje met naam is een dierbaar sieraad waar iemand zijn of haar leven lang een mooie herinnering aan zal blijven houden. Het is een sieraad dat gekoesterd zal worden. In het hartje hoeft natuurlijk niet perse je naam gegraveerd te worden. Dit kan bijvoorbeeld ook een belangrijke datum zijn of een bepaald woord die een speciale betekenis voor je heeft. Zo maak je het hartje uniek en speciaal en wordt het een dierbare herinnering. Kijk dus eens snel op onze site en bestel het voor jou unieke hartje met naam!

Hartje met naam van Names4Ever

Het hartje met naam die je in onze webwinkel kunt bekijken en bestellen is van 14 karaat echt goud of 725 zilver zoals je ook van een goede juwelier gewent bent. Het hartje met naam is van een mooie kwaliteit die weinig onderhoud nodig heeft. Af en toe even opwrijven met een goud of zilver doek is eigenlijk voldoende om het hartje met naam mooi te houden. Zo hou je langer plezier van het schitterend mooie hangertje met naam of woord naar keuze. Surf dus snel eens naar onze webshop en bekijk ons aanbod hart hangers. Er zal zeker een hartje tussen zitten die bij je smaak past. Bestel vandaag nog en wij graveren de naam van je keuze in het zilver of gouden hartje!

Naamhartjes dieren

Ons naamhartje met dieren is een enorm succes bij de jongeren! In het hartje met naam zit links of rechts boven in de hoek de afbeelding van een uitgesneden dier. Leuk! De afbeelding van je lievelingsdier in je hartje met naam. Denk bijvoorbeeld aan de dolfijn, olifant, konijn, poes of beer. Het hartje met naam waar een dier figuur is uitgesneden is ook nog eens in 2 uitvoeringen te verkrijgen. De gladde uitvoering en de uitvoering die vol gegraveerd wordt met je naam of woord naar keuze. Het gladde hart is tijdloos, elegant en klassiek, terwijl het hartje die vol gezet wordt met je naam het weer juist wat aparter en speelser maakt. Maak dus snel je keuze en verblijdt je zelf of iemand anders met zo’n fantastisch naam hartje van zilver of goud!

Naamgravure in een hartje is een geweldig cadeau!

Het is natuurlijk altijd erg leuk om cadeautjes van iemand te krijgen. Maar het is helemaal geweldig als je een mooi sieraad van iemand krijgt. Voor je verjaardag, omdat je geslaagd bent, voor de kerst of gewoon zomaar. Er zijn altijd wel redenen te bedenken om iemand een cadeautje te geven. Je partner een vriend of vriendin, je zoon of dochter. Iedereen zal blij verrast zijn met zo’n schitterend hartje met naam van zilver of goud. Ga dus eens naar onze site en bekijk ons grote aanbod met hartjes en bestel zo’n gouden hartje met naam voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven. Kijk ook eens naar onze vriendschapshangers als je van plan bent om samen met je vriend of vriendin dezelfde hanger te dragen.

Hartje met naam, waarom nog wachten

Bij ons vindt je een mooie collectie als het gaat om een hartje met naam. Of het nu voor jezelf is of als cadeau, je vindt hier zeker een hartje met naam die aan je wensen voldoet. Er is keuze uit verschillende materialen en afwerkingen. Het hartje ketting met naam is snel makkelijk online te bestellen. Het makkelijke aan online bestellen is dat je de deur er niet voor uit hoeft. Geen lange rijen bij de kassa, gewoon lekker vanuit je luie stoel. Binnen enkele dagen heb je de bestelling in huis. Bestel vandaag nog je gouden of zilveren hartje met naam in onze webwinkel. Je bent verzekerd van goede kwaliteit en uitstekend service.