SELECTEER EEN CATEGORIE:

Hartjes ketting graveren

Ben jij op zoek naar een mooi persoonlijk sieraad? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Wij graveren al heel lang alle soorten sieraden en zijn helemaal gespecialiseerd in het graveren! De hartjes ketting bestaat al heel lang maar wij hebben deze weer nieuw leven ingeblazen! De hartjes ketting is origineel en persoonlijk en te graveren met een naam. Omdat je bij ons geheel zelf je hartjes ketting kan samenstellen en graveren is deze bijzonder uniek! Bestel vandaag nog hier jouw hartjes ketting en wij graveren hem voor jou!

Hartjes ketting ideaal geschenk

Een hartjes ketting is altijd leuk om cadeau te geven. Er zijn meerdere betekenissen voor. Je kan een hartjes ketting laten graveren voor de Valentijn om aan je geliefde te geven, maar ook kan je een hartjes ketting geven als blijk van vriendschap. Wil je iemand laten weten dat je van ze houd? Geef ze dan een mooie hartjes ketting die wij voor jou graveren. Laat er één graveren voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag of met kerst! Voor je vriend(in), zus, broer, moeder, vader, oma, opa of kinderen. Je kan je eigen naam erin laten graveren maar je kan ook de naam laten graveren van degene die de hanger gaan ontvangen. Een hartjes ketting is een mooi aandenken aan iemand. Als je er een krijgt van iemand denk je aan diegene als jij je hartjes ketting ziet.  Door jouw naam te laten graveren  weet je dat diegene vaak aan jouw denkt. Jij beslist zelf wat wij op jouw hartjes ketting graveren. Kijk snel welke verschillende soorten hartjes ketting er zijn. Geef de naam door en laat ons jou hartjes hanger graveren.

Maten van hartjes ketting

Bij ons kan je nu je eigen hartjes ketting samenstellen en laten graveren. Wij hebben verschillende hartjes kettingen, die we graveren, in ons assortiment. In al deze hartjes kunnen wij een naam graveren die jij wilt! Er zijn twee maten hartjes waar je uit kan kiezen. Het kleine hartje is 17x17 mm en het grotere hartje is 19x19 mm. Je kan zelf kiezen welke maat jij het mooist vind, in beide groottes zijn dezelfde bewerkingen te kiezen en kunnen we graveren. Tevens kan je bij ons een bijpassende ketting bestellen. Mocht je zelf al een ketting hebben dan kan de hanger er uiteraard aan.

Graveren en bewerking van de ketting

Personaliseer jouw ketting met hart door keuze te maken uit een van onze bewerkingen. Er zijn verschillende figuurtjes waar je uit kunt kiezen. Deze figuurtjes worden uit het hartje gehaald en  geven zo jouw hartjes ketting een speciale uitstraling. Kies uit een hartje, twee hartjes, voetjes, handjes, sterretjes of een klavertje vier. Je kan kiezen uit een glad onbewerkt hartje of een hartje met een bewerkte streepjes rand of een bloemetjes rand. Je kan de naam eenmalig in het midden van het hangertje laten graveren  maar je kan ook de naam meerdere keren laten graveren op het hangertje. Dit type graveren van je hartjes ketting is helemaal van nu. Wil jij een trendsetter zijn? Bestel dan zo’n modische hartjes ketting vandaag nog! Wij bieden een goede kwaliteit en al onze sieraden zijn van Sterling zilver of van 14 karaat goud. Onze prijzen maken onze sieraden nog aantrekkelijker! In ons eigen atelier maken en graveren wij jouw hartjes ketting. Met het gemak van een paar muis klikken kan je vandaag nog jouw persoonlijke hartjes ketting bestellen en laten graveren zonder er de deur voor uit te gaan. Jij kiest, wij graveren!