SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren monogram en gouden initialen ketting.

De ene houd van zilver en de ander geeft meer om goud. Wanneer jij meer van zilver houd dan hebben wij een groot assortiment  aan monogram hangers met letters, letter kettingen, en namen voor jou! Je kunt hier bij ons jouw eigen zilveren monogram hanger laten maken met de keuze van jouw eigen letters en eventueel namen erin. De zilveren monogram hanger is absoluut tijdloos. Het is een schitterende hanger van het eerste gehalte zilver en wordt met veel liefde naar jouw wens gemaakt. De zilveren monogram hangers zijn er in diverse soorten en zijn een schitterend sieraad voor om jouw hals. Onze gouden initialen ketting wordt gemaakt van 14 karaats goud en heeft een dikte van 0,4 mm. Het is een elegante initialen ketting met een charmante uitstraling! De gouden initialen ketting past bij iedere out-fit en je zal zien dat jij een oogverblindende indruk maakt wanneer jij met deze gouden initialen ketting verschijnt op dat gezellige feestje of wanneer jij lekker gaat shoppen met je vriendinnen. Wat een plezierig gevoel is het om je dierbaren altijd bij je te dragen door middel van deze initialen ketting van goud.

Initiaal hangers en monogram letters.

Voor je initiaal hanger en je monogram letter ben je hier bij names4ever op de juiste site. Wil jij iets anders dan normaal en iets wat nog niet iedereen heeft ? Dan is dit toch wel precies wat jij nodig hebt. Een initiaal hanger bestaat al geruime jaren maar, toch niet in deze smaakvolle vorm. De initiaal hangers die je hier ziet in het zilver en in het goud zijn wel heel apart. De initiaal hangers worden op een sierlijke wijze voor jouw speciaal gemaakt. Geef aan ons jouw uitgekozen letters door en wij kunnen aan de slag. Voor de monogram hangers kun je verzinnen, of jij kiest voor de initialen van je kinderen, van je partner of de initialen van jezelf. De monogram letters worden door ons zo sierlijk gemaakt dat jij er absoluut modieus uitziet met de jouw persoonlijke initialen hanger. Wat zal jij er buiten gewoon beeldig uitzien!

Initiaal ketting van goud.

Er is niets kostbaarder dan de letters van jouw geliefde in een initialen ketting van 14 karaats goud. Er is een initialen ketting met een sierrand en ook een gouden initialen ketting met een gladde rand. Er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit heel verschillende soorten initialen kettingen en uit welke initialen jij in jouw gouden ketting wilt. Geef jouw keuze aan ons door en wij maken er een schitterende gouden initialen ketting van, speciaal voor jou. De gouden initialen ketting en letter ketting is met twee oogjes vast gemaakt aan een 14 karaats jasseron schakel ketting van een lengte van 45 cm. De plaatjes van de gouden initialen ketting hebben zo'n mooie vorm dat het heel plezierig is om ze te dragen. Uiteraard is het ook heel leuk om de initiaal ketting van goud cadeau te vragen. Op deze manier kun je precies doorgeven wat je graag wilt hebben en kun je zelf jouw gewenste initialen door geven.

Zilveren monogram ketting als cadeau.

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor jouw speciale vrouw, jouw aller liefste zus, je beste vriendin of voor jouw geliefde moeder? Dan is dit de perfecte keuze. Met deze zilveren monogram ketting laat jij ieder vrouwen hart sneller kloppen. Wat een super cadeau is dit, een monogram ketting van zilver met de initialen erin van je dierbaren. Let bij het bestellen er wel op dat je de juiste initialen doorgeeft en eventueel de juiste namen. Bij de zilveren monogram hangers kun je nog een bijpassende zilveren ketting bestellen zodat, de zilveren monogram ketting gelijk gedragen kan worden. Wanneer jij kiest om de monogram ketting te bestellen inclusief jasseron schakel ketting, dan is daar de 45 cm lange ketting gelijk al aan vast gemaakt. Je hoeft er dus geen aparte ketting meer bij te bestellen! Ook zijn er schattige zilveren monogram armbandjes met een zwart koord eraan. Het zilveren monogram armbandje is te verstellen van 16 naar 26 cm, heel makkelijk dus. Je zou een jong meisje daar ook buiten gewoon blij mee maken.