Gouden initialen ketting in diverse soorten

Hier zie je een zeer uitgebreide collectie van onze gouden initialen kettingen. Hier zal je zeker iets uit kunnen kiezen wat helemaal naar jouw zin is. De gouden initialen ketting is er in alle soorten en maten. De initialen ketting worden gemaakt van 14 karaats goud en de hangers hebben een dikte van 0,4 mm. Wanneer jij iets rustigs wilt, kies je voor de initialen ketting met een gladde rand en met de letters naar jouw keuze. Wil je iets met wat meer uitstraling, kijk dan eens naar de initialen ketting van goud met een bewerkte rand erom heen. Het is ook mogelijk om de initialen monogram ketting met namen te bestellen. In de rand rondom de hanger van goud staan de namen naar keuze gegraveerd. In het midden komen dan letters te staan en daar omheen de namen van de initialen of van andere dierbaren. Het is een ruime keuze aan verschillende formaten en modellen. Heb je ook al gekeken naar onze druppel vormige initialen ketting van goud ? Deze is bewerkt met 3 schattige hartjes of afgewerkt met een sierlijk bloemen takje erin. In het midden worden dan de initialen gezet naar jouw keuze. Al deze initialen hangers kun je uiteraard ook in het zilver bestellen. Wat een schitterende collectie !! Voor jong of voor oud, er is voor iedereen wel een smaakvolle initialen ketting in het goud of in het zilver bij.

Initialen ketting van goud met letters en namen

Een initialen ketting is zo leuk en heel persoonlijk! Jouw eigen initialen ketting van goud, dat is zo van deze tijd. Heel veel mensen hebben het heel druk met van alles en nog wat, in deze hectische tijd. Dan is het toch heel leuk als mama haar gouden initialen ketting bij haar draagt met de letters van haar kinderen. Het is ook mogelijk om een gouden initialen ketting te laten maken met letters en namen! Op die manier heb je de letters in jouw gouden hanger en om de gouden hanger heen laat je de namen van je dierbaren graveren. Er zijn verschillende soorten gouden initialen hangers met letters en namen, er is dus altijd wel iets voor jou bij. Een gouden initialen ketting met letters en namen is ook buiten gewoon leuk om cadeau te geven aan een persoon waarvan jij vindt dat hij/zij het verdiend. De gouden initialen ketting met letters en namen zijn ook te verkrijgen als zilveren initialen hanger. Iedereen heeft uiteraard zijn voorkeur! De ene draagt graag goud en de andere liever zilver, dat is persoonlijk!

Gouden initialen ketting voor de moderne vrouw

Ben jij de moderne vrouw van deze tijd? Dan past een initialen ketting van goud helemaal bij jou. De moderne vrouw van tegenwoordig stelt steeds meer eisen aan wat zij mooi vindt. Met een gouden initialen ketting zit je altijd goed bij "haar". Is jouw geliefde vrouw, vriendin, zus of moeder op zoek naar een in het oog springend sieraad, dan weet je dat zij een gouden initialen ketting bedoelt. De gouden initialen ketting is buiten gewoon chique, elegant en oogverblindend mooi. De schitterende initialen ketting van goud is heel smaakvol in een nieuw jasje gestoken. Jaren geleden waren de initiaal hangers simpel en eenvoudig. Nu kun je bij ons een gouden initialen ketting bestellen die op en top is afgewerkt en waar met veel liefde en plezier aan gewerkt is. Onze mensen houden van hun werk en dat is heel goed te zien aan deze gouden initiaal ketting met letters en namen erin. Bekijk eens goed welke initiaal hanger voldoet aan jouw eisen en je zult zien dat er absoluut iets is waar jij jezelf in kunt vinden. In deze moderne tijd zijn alle kleuren mooi met elkaar te combineren. Dat geld dus ook voor de veelzijdige sieraden van nu. Goud, zilver en staal zijn heel mooi te combineren met elkaar. Wil jij de initialen ketting in het goud of in het zilver? Dat is bij ons geen enkel probleem, bij ons vind je het allemaal.

gouden initialen hanger met gouden ketting

De gouden initialen hangers die je bij ons ziet worden los geleverd. Een 14 karaats gouden collier is daar apart bij te bestellen. De losse colliers zijn er ook in verschillende maten, ze zijn te bestellen vanaf 38 cm tot en met 50 cm. Ook hebben we de initialen ketting compleet er aan vast. De initialen hangers van goud met gouden ketting zijn er ook in verschillende soorten en maten. Let er dus goed op welke je wilt bestellen, zodat je de juiste initialen ketting bij jouw thuis afgeleverd krijg. De gouden initialen ketting wordt geleverd met een prachtige gouden jasseron schakel van 45 cm. De standaard maat die prachtig om je hals valt. Er zijn ook nog hele mooie gouden armbanden met initialen. De armbanden hebben een zwart stevig koord en de gouden initialen hangers zijn net zo prachtig bewerkt als de grotere hangers!