SELECTEER EEN CATEGORIE:

Ketting met hart voor in je persoonlijke collectie?

Ben je op zoek naar een unieke zilveren of gouden ketting met hart dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van de ketting met hart waar je nu naar op zoek bent. De hart ketting is in verschillende uitvoeringen en maten te verkrijgen (leuke motieven en plaatjes) en dat maakt je cadeau zo speciaal! En we graveren er een naam in zodat dit een waardevol geschenk wordt. Leuk voor hem en haar! Je persoonlijke ketting met hart wordt vervaardigd van sterling zilver of 14 karaat goud.

Een ketting met hart om je hals zet je in de belangstelling!

Door onze ketting met hart steel je de show. De ketting met hart is een echte eye catcher! Het kan dagelijks gedragen worden of met bijzondere gelegenheden. Het hart met ketting is net een kameleon, je kan het altijd en overal dragen. Door middel van de ketting met hart kan je elke outfit je eigen maken. Andere sieraden kan je goed combineren met de hart ketting. Je kan met een zilveren ketting met hart zeker van zijn dat je een origineel en eigentijds sieraad draagt, aangezien ze stuk voor stuk met de hand gemaakt worden. In ons atelier werken wij met de grootste zorg aan jou ketting met hart. Een speciale en unieke keuze laat je stralen en geeft je de kans om je persoonlijkheid uit te laten komen. Zo ziet iedereen wie je echt bent! Het hart vorm staat natuurlijk voor de liefde. Geef je geliefde eens zo’n mooie ketting met hart. Wij graveren jou naam erin. Zo kan je de liefde voor elkaar vastleggen in deze ketting met hart. Wacht niet op Valentijnsdag. Een liefdevol cadeau geven of krijgen komt altijd gelegen!

Ketting met hart voor een aantrekkelijke prijs?

Voor een scherpe prijs heb je een mooie ketting met hart in welke uitvoering dan ook. Omdat we alles zelf ontwerpen en maken kunnen we jou een ruime keuze bieden, snel leveren en aantrekkelijk prijzen.  Bij ons is het nooit op=op! Heb jij een niet veel voorkomende naam? Geen probleem! Wij kunnen alle namen graveren, mits er voldoende ruimte op het hart is. Onze sieraden kun je helemaal de jouwe maken met onze trendy designs. Voor dames en heren hebben wij de mooiste collecties! Al onze sieraden zijn mooie verzamel items en leuke cadeaus om eens iemand heerlijk te verwennen.

Zilveren of gouden ketting met hart graveren

Op de website staan een hoop voorbeelden van kettingen die je kunt laten graveren. Naast een zilveren ketting met hart te graveren,  kunnen wij ook een gouden hart ketting graveren. Op deze manier proberen wij aan al jouw wensen te voldoen om een perfecte ketting met hart te maken. De ketting met hart is van hoogwaardige kwaliteit die passen bij andere mooie sieraden zoals oorbellen, ringen, armbanden en andere sieraden. Naast een ketting hart hebben wij ook andere bedeltjes, armbanden, ringen en naamkettingen. Bij ons hoef je de deur niet meer uit om een speciaal sieraad te laten vervaardigen. Kies het model uit wat het meest bij jou past! Bestel dus nu!