SELECTEER EEN CATEGORIE:

Ketting met hartje in goud en zilver

Ben jij op zoek naar een mooi liefdevol sieraad zoek dan niet verder. Wij hebben mooie hartvormige hangers aan een ketting. Dit is een cadeau waarmee je liefde echt kunt uitdrukken! Deze ketting met hartje kan je zeer persoonlijk maken door een naam erin te laten zetten. De door jou uitgekozen ketting met hartje waar een naam in gegraveerd kan worden zijn voorzien van een symbool naar keus. Heb jij iets goed te maken? Wil je iemand laten weten dat je van iemand houd of gewoon als een lief gebaar? Bestel dan vandaag een ketting met hartje bij ons.

Liefdevol en persoonlijk

We hebben heel veel keus in ketting met hartjes. Bijvoorbeeld glad met een symbool eruit, met bloemenrand of glad met bewerkte rand. Net wat het meeste bij jou past. Je kan ervoor kiezen om een naam erin te zetten of de naam meerdere keren terug op de ketting met hartje te laten komen. Bij de ketting met hartje kan je kiezen uit verschillende maten hartjes. Deze ketting met hartje is een mooi cadeau voor elke gelegenheid. Iedereen die een ketting met hartje cadeau krijgt zal blij zijn met zo’n persoonlijk geschenk. Natuurlijk kan je jezelf verwennen met zo’n persoonlijk geschenk.

Ketting met hartje en symbolen

Kies nu een ketting met hartje met een symbool. Heb je graag een ketting met hartje met je lievelingsdier? Geen probleem! Kies nu voor je favoriete dierensymbool! Wij graveren de opgegeven naam erin. Je hebt keuze uit een konijn, eendje, vlinder, poes, vogeltje, dolfijn, olifant, beertje of een dierenpoot. In de ketting met hartje kan je dan je eigen naam of de naam van je huisdier laten graveren. Ook heel leuk om cadeau te geven! Heb je niks met dieren dan kan je kiezen uit onze andere symbolen! Maak je ketting met hartje compleet met de keus uit sterretjes, voetjes, klavertje 4, handjes en een of twee hartjes. Maak dan nog keus uit een rand, bloemenrandje of glad. (Niet mogelijk bij de hartjes met dierensymbolen)

Ketting met hartje met gekleurde zirkonia

Heb je liever een luxere ketting met hartje dan hebben we mooie hartvormige hangers waar in het midden een hartvorm uitgespaard is en waar een zirkonia aan hangt. Er zijn uit 5 verschillende zirkonia’s te kiezen. Is paars je lievelingskleur? Dan kies je voor een paarse steen aan je ketting met hartje. Ook is dit een heel leuk cadeau voor bij een geboorte. Geef de moeder een ketting met hartje met de naam van de pas geboren baby met een rose of blauwe steen. Er is ook de mogelijkheid om twee namen in de ketting met hartje te zetten. Dus voor een tweeling is het ook mogelijk! Voor de Valentijn een ketting met hartje met je eigen naam en de naam van je geliefde! Een mooier cadeau kan je niet wensen!

Ketting met tweedelig hartje

Dit is een heel mooi origineel sieraad, een ketting met tweedelig hartje. Het hartje bestaat uit 2 lagen. De bovenste laag is opengewerkt en voorzien van een motief. De onderste laag is gegraveerd en deze zie je dan mooi door het motief heen. Laat je eigen naam of die van een ander op je ketting met hart graveren.

Gunstige prijs voor mooie kwaliteit

Een goede prijs en van goede kwaliteit zoals je van een juwelier gewend bent. Wij maken elk sieraad persoonlijk in ons atelier, zo ook jouw ketting met hartje. Vertel ons welke naam het moet worden en wij gaan meteen voor jou aan de slag om jouw ketting met hartje te maken!

Snelle levertijd en geen verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten en je ketting met hartje verlaat binnen 4 dagen ons atelier en afhankelijk van PostNL één of twee dagen later bezorgd. Kijk dus snel naar onze modellen en bestel vandaag nog een ketting met hartje bij ons!