KETTING MET NAAM

Een beetje Hollywood in Nederland. De ketting met naam is er nu ook voor jou, natuurlijk bij Names4ever! Kies je voor een zilveren ketting met naam of voor een gouden ketting met naam? Kies je voor een ketting met naam met één of twee namen? Laat het ons weten snel weten, dan kun je je binnenkort net zo hip en trendy voelen als de beroemde sterren uit Hollywood. Want Paris Hilton, Jennifer Lopez, Emma Roberts, Britney Spears, Madonna, Nicki Minaj, Beyonce, Christina Aguilera, Gwen Stefanie en nog vele andere bekende sterren, dragen al een ketting met naam om hun hals. Misschien ken je de ketting met naam wel van Carrie Bradshaw en Sex and the City? Vanuit de USA is deze trend overgewaaid naar Nederland en ook hier is de ketting met naam een echte must have geworden. Heb je nog geen ketting met naam? Bestel dan vandaag nog de hippe, hotte en trendy ketting met naam, natuurlijk bij Names4ever.

Geef een ketting met naam

Zoek je een bijzonder en persoonlijk geschenk voor je vriendin, vrouw, moeder, dochter of trendy oma? Geef ze dan een persoonlijke ketting met naam! Ze zullen blij verrast en misschien zelfs wel ontroerd zijn! De zilveren ketting met naam of gouden ketting met naam van Names4ever is een uniek en waardevol cadeau dat iedere vrouw graag om haar hals draagt. Wil je jezelf eens een keertje verwennen? Wacht dan niet langer en bestel jouw ketting met naam vandaag nog!

Ketting met naam met twee namen is ook mogelijk!

Names4ever maakt zonder problemen een ketting met naam met twee namen. Handig als je twee namen hebt, of als je kiest voor de naam van jou en je vriend of vriendin, of als je graag de namen van je twee kinderen bij je draagt. In een ketting met naam kan Names4ever alle namen en leestekens verwerken. Ook zijn er verschillende lettertypes mogelijk. Een dubbele namen verbinden we met een mooi hartje. Uiteraard maakt Names4ever ook een ketting met naam met één naam. De ketting met naam is helemaal compleet, dus met ketting.

Je hoeft niet naar de juwelier voor goede kwaliteit sieraden

Names4ever maakt bijzonder mooie, goed afgewerkte gouden en zilveren naamkettingen waar je heel lang plezier van zult hebben. Met een ketting met naam van Names4ever mag je gezien worden! Een gouden ketting met naam maken we van 14-karaats goud. Voor de zilveren ketting met naam gebruiken we alleen zilver van een eerste gehalte Sterling. Names4ever levert een ketting met naam die dezelfde kwaliteit heeft  als een ketting met naam die je bij een juwelier koopt. En ook de prijs valt heel erg mee! Names4ever levert een ketting met naam van juwelierskwaliteit voor een bijzonder lage prijs! Je complete ketting met naam heb je snel in huis, zonder verzendkosten!

Names4ever heeft slechts vier werkdagen nodig om je ketting met naam te maken en te versturen. Aangezien wij ketting met naam op bestelling maken is het bij ons nooit mogelijk dat een ketting met naam uitverkocht of niet meer leverbaar is. De vier werkdagen die we hanteren als periode waarbinnen jouw ketting met naam ons atelier verlaat, zijn dus gegarandeerd. De exacte afleverdag is afhankelijk van PostNL. Je betaalt bij Names4ever geen verzendkosten! Wacht niet langer en bestel je ketting met naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in o.a. naamkettingen, charms en gepersonaliseerde hangers!