Ruilen & Retourneren

Heel veel van onze kostbare sieraden zijn op maat gemaakt en met een persoonlijk tintje zoals bijvoorbeeld met een naam of iets dergelijks. Het is daarom niet mogelijk deze te retourneren. Heb jij een sieraad van ons ontvangen wat onjuist is door onze fout? Dan erkennen wij schuld en lossen wij dit zo spoedig mogelijk voor jou op en bieden wij onze wel gemeende excuses aan! Sieraden zonder persoonlijkheid en niet op maat gemaakt mogen zonder probleem geruild worden en zelfs retour!

Verzendkosten bij retourneren

Je betaald zelf de verzendkosten die je maakt om je sieraad naar ons terug te sturen. Tenzij het onze fout is, dan komen de kosten natuurlijk geheel voor onze rekening. Als de fout van onze kant is, hopen wij dat wij jou de service kunnen bieden die je van ons verwacht.

Verpakken en procedure van retouren

Je bestelde sieraad is door een gegronde reden niet goed. Dat spijt ons zeer ! Maar… dat kan gebeuren. Je mag het natuurlijk aan ons retour zenden. Wel zijn wij heel nieuwsgierig naar de reden van je retour zending en daarom willen wij dat graag van je weten. Stuur ons even een e-mail en vraag een retour formulier aan, daarop vermeld jij jouw ordernummer en de reden van je retour verzonden sieraad. We hopen je de volgende keer wél blij te kunnen maken met één van onze schitterende sieraden.