SELECTEER EEN CATEGORIE:

Kraamcadeau

Ben jij op zoek naar het origineelste kraamcadeau? De pasgeboren baby zal van alle kanten al babykleertjes, speentjes en knuffels als kraamcadeautjes ontvangen. Maar nu kan jij de show stelen met jouw originele kraamcadeau! Wij hebben het grootste assortiment aan zilveren of gouden sieraden die jij helemaal naar eigen wens kan personaliseren. Verras de moeder met een leuk en modern kraamcadeau. Wat is er nou unieker dan een mooi zilveren of gouden sieraad met het zelf uitgekozen ontwerp en tekst als cadeau te geven? En dit blijvende en dierbare geschenk is toch een uniek sieraad waardig! Dus heb jij binnenkort een babyshower of is er pas een baby geboren? Dan kan jij nu de moeder verwennen met een geweldig kraamcadeau!

Speciale baby bedeltjes en hangers als kraamcadeau

Wij hebben hele mooie babybedeltjes die je helemaal eigen kan maken. Ben jij net mama geworden? Of ken jij iemand die net een baby heeft gekregen? Dan is dit een perfect kraamcadeau! De babybedeltjes zijn voorzien van een mooie karabijnhaak waardoor hij gemakkelijk van armband op armband te verwisselen is. En wat er nou zo leuk is aan deze babybedeltjes, is dat je er de naam van de pasgeboren baby in kan laten zetten. En niet alleen dat! Maar je kan een keuze maken uit verschillende afbeeldingen voor op je bedeltje. We leveren de hangers gemaakt van 14 karaat goud of 925 Sterling zilver. Zo'n fantastisch kraamcadeau kom je niet snel een tweede keer tegen! Wil jij de moeder of jezelf liever verwennen met iets anders dan een bedel? Dan hebben wij geweldige babyhangers! Deze hangers zijn groter dan de bedeltjes en hebben een mooi hangoog waardoor ze heel mooi aan je ketting gehangen kunnen worden. In deze hangers kan je net als bij de babybedeltjes uit een afbeelding kiezen. Dan nog de naam en datum erin en viola… Een super uitzonderlijk kraamcadeau!

Familiehangers

Heb je liever een hanger waar de hele familie op past? Dan zijn onze familiehangers het perfecte kraamcadeau voor jou om te geven of te krijgen! Deze hangers zijn groter van formaat en in verschillende uitvoeringen te bestellen! Omdat er in deze hanger 2 tot 6 namen in passen is het geschikt voor een grote familie! Dit cadeau is niet alleen een mooie herinnering maar ook een mooi sieraad om generatie op generatie te dragen en te bewaren.

Het kraamcadeau dat je tegemoet blinkt!

Ben jij of de ontvanger meer van de "bling bling"? Dan zijn onze hangers met geboortestenen helemaal wat jij zoekt! In deze hangers kan je een naam laten graveren en de mooiste kleur geboortesteen uitzoeken. Zo kan je de lievelingskleur van de ontvangster uitkiezen! Houdt ze bijvoorbeeld van blauw? Dan bestel je de prachtige hanger met blauwe steen. Dit kraamcadeau zal zeker schitteren! Zo'n mooi samengesteld kraamcadeau vind je nergens!

Ontvang snel je kraamcadeau

Zodra jij je het perfecte kraamcadeau uitgezocht en besteld hebt, gaan wij meteen aan de slag! Op ons atelier wordt je mama sieraad met uiterste zorg gemaakt. Al onze sieraden zijn van het hoogste gehalte zilver en het mooiste goud! En onze prijzen zijn ook fantastisch! Daar hoef je het niet voor te laten! En weet je wat nog fantastischer is? Wij verzenden jouw kraamcadeau geheel zonder verzendkosten. Als dat je niet overhaalt, dan weten wij het ook niet meer! Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Waar wacht je op? Bestel nu nog je kraamcadeau bij ons en maak de moeder en kind blij!