Letter ketting

Bij een letter ketting mag jij zelf bepalen welke letters jij in je hanger wilt. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen initialen kiezen voor in de hanger. Je hebt dan een prachtige initialen ketting met je eigen gekozen letters. Een letterhanger is een tijdloos sieraad dat je altijd kan dragen.
De hanger met letter is verkrijgbaar in het zilver en in het goud. De letter ketting zilver is gemaakt van eerste gehalte zilver (sterling 925) en de letter ketting goud is gemaakt van 14-karaats goud (585).
Onze initialen kettingen worden speciaal voor u gemaakt in ons atelier in Nederland. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij garanderen een snelle levering. Daarnaast worden alle bestellingen gratis verzonden!

Hanger met letter

In de hanger met letter kan je kiezen voor de initialen van je geliefde of dierbaren maar je kan natuurlijk ook kiezen voor je eigen initialen.
Allereerst kies je uit ons grote aanbod letter kettingen een model dat je aanspreekt. Vervolgens kan je kiezen welke letters je in de ketting wilt hebben. Onze designers gaan vervolgens aan de slag om jouw ketting zo te maken als jij hem wilt. Nadat de letter hanger gemaakt is in ons atelier krijgt deze nog een kwaliteits check en gaat deze in een mooi doosje. Voor je het weet is de initiaal hanger bij jou.

Initiaal ketting als cadeau

Een initiaal ketting is een leuk cadeau voor een geliefde of natuurlijk als cadeau voor jezelf. Nadat het sieraad gemaakt is in ons atelier wordt het gepolijst zodat het optimaal glimt. Wij leveren onze sieraden in een prachtig sieraden doosje. Klaar om cadeau te geven, klaar om een cadeau te krijgen! Want hoe leuk is het om een prachtige letter ketting in het zilver of goud cadeau te krijgen!

Verras dus snel iemand met dit prachtige cadeau en zorg voor een herinnering voor altijd.

Letter hanger

Een letter hanger is een mooi en subtiel sieraad. Geen zin in een hele naamketting? De letter ketting is de oplossing! Een sierlijk en elegant sieraad met de initialen van je geliefde altijd dichtbij.
Wil jij voorop lopen in de trend van dit moment? Bestel dan snel de letter hanger met bijpassende ketting bij Names4ever! Voor je het weet heb je een prachtige initialen ketting in huis.

Bekijk onze ruime en diverse collectie letter kettingen of kijk eens bij andere producten op onze website.
Je zult versteld staan van het grote aanbod!