Mama ketting

Bij Names4ever vindt je de mooiste collectie Mama kettingen. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder dan hebben wij hele mooie mama kettingen. Kijk ook eens bij onze geboortesteen sieraden, mama sieraden of stamboom sieraden voor mamas. Elke mama ketting wordt bij Names4ever in onze werkplaatst voor jou speciaal gemaakt. Names4ever is namelijk de grootste leverancier van naamsieraden in het hele land. Onze mama kettingen zijn de perfecte sieraden voor moeders en ze kunnen gepersonaliseerd worden door er bijvoorbeeld kindernamen, geboortedatum of een mooie tekst op te zetten. Het is gewoon een heel mooi aandenken wanneer je net bevallen bent of jezelf als moeder wilt trakteren!

Names4ever mama ketting met gratis gravure!

Op zoek naar een cadeautje voor je mama? Onze mama kettingen zijn een bijzondere gift die met je met veel zorg uit kunt kiezen. We weten zeker dat je moeder het prachtig zal vinden. Names4ever maakt prachtige zilveren mama kettingen, maar ook naamkettingen, ringen met naam, mama sieraden en nog veel meer. We werken daarnaast samen met bijna alle juweliers in het land, waardoor u voor onze sieraden eventueel ook bij hen langs kan! Vraag er maar eens naar! Al onze mama kettingen zijn gemaakt van 925 sterling zilver, inclusief de ketting. Het is een prachtig cadeau dat voor altijd blijft en een mooie betekenis heeft!

Een sieraad voor mama met een prachtige kettting

Het mooiste cadeau voor mama is een sieraad die gepersonaliserd is. De namen van haar kinderen laten de zien hoe belangrijk ze voor haar zijn. Names4ever geeft de mogelijkheid om deze wens te vervullen door prachtige mama kettingen te maken! Op deze manier kan elke mama haar kind of kinderen dichtbij dragen. Kijk ook eens bij onze mama sieraden voor alle mogelijkheden. Of vier de geboorte van een kind met een geboortesteen ketting, waar elke maand een eigen kleur Swarovski kristal heeft. Onze mama kettingen hebben allemaal een prachtig hangertje toegevoegd. Deze toevoeging maakt de hanger nog unieker en zorgt ervoor dat dat betekenis van de namen kracht bij staat.

Luxe verpakte mama kettingen gemaakt zilver

Al onze sieraden worden gemaakt van 925 Sterling zilver (het hoogste gehalte zilver). De mama ketting gaat dus een leven lang mee. Daarnaast worden alle mama kettingen worden in een prachtig sieraden doosje verzonden, zodat mama zeker onder de indruk zal zijn van dit prachtige gebaar!