Medaillon zilver

Medaillon

Een medaillon als tastbaar en persoonlijk aandenken

Zoek je een origineel medaillon ter nagedachtenis aan een dierbare? Bij Names4ever ben je aan het goede adres. Want, online zijn wij de specialist in gedenkmedaillons. Deze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en van uitstekende kwaliteit.

Wil je er eveneens een ketting bij om het sieraad af te maken? Die verkopen wij als online juwelier vanzelfsprekend ook bij de herdenkingssieraden. Meer weten? Bezoek zonder verplichtingen onze shop. Kijk, vergelijk en vind in het aanbod gedenksieraden dat ene prachtige juweel om je onvergetelijke herinnering vorm te geven. We hebben zowel zilveren medaillons als gouden medaillons.

Medaillons van juwelierskwaliteit

De gedenksieraden in onze webshop zijn van juwelierskwaliteit. Dat betekent dat de zilveren en gouden medaillons niet onderdoen voor de kettingen die je offline koopt. Zo is het gehele sieraad vervaardigd door professionele sieradenmakers en zowel qua vormgeving als afwerking subliem. Daarbij gebruiken wij voor het maken van de medaillons alleen topkwaliteit edelmetalen. Zo zijn alle medaillons gemaakt van 925 Sterling zilver en 14 karaat goud.

Een persoonlijk aandenken

Een medaillon kent ontzettend veel mogelijkheden. Welke foto medaillon bij jou past, is onder andere afhankelijk van je smaak, stijl, wensen en budget. Voor elke persoon is het ideale medaillon verkrijgbaar. Zo draag je een uniek en waardevol sieraad waarmee je de overleden persoon kunt koesteren.

Iedere ketting wordt door ons met zorg geselecteerd en is van uitstekende kwaliteit. Door een foto van de overleden persoon in het medaillon te verwerken ontstaat een uniek gedenk sieraad dat je met liefde zult dragen. Naast deze medaillons hebben wij ook assieraden waarin je wat as van een dierbare kunt plaatsen.

Voor dames en heren

Gedenkmedaillons zijn geschikt voor iedereen; voor zowel hem als haar. Ons assortiment fotomedaillons is daarvan het bewijs. In onze online showroom vind je allerlei gouden en zilveren medaillon kettingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ronde, ovale als ook hartvormige medaillons. Wil je het medaillon graag dagelijks om je hals dragen? Wij verkopen ook halskettingen. Hiermee maak je het sieraad compleet af.

Rouwsieraden dateren uit 16e eeuw

Medaillons zijn rouwsieraden. Rouwsieraden zijn al enkele eeuwen een symbool van herinnering. Want, al in de 16e eeuw duiken de eerste herinneringssieraden op. Indertijd betrof het veelal gouden en zilveren rouwringen die werden uitgedeeld aan de familie. In deze rouwsieraden werd de naam, de leeftijd en sterfdatum van de overledene gegraveerd.

Naast de zilveren en gouden herinneringssieraden waren onder de gegoede burgerij ook extravagante rouwsieraden met bijvoorbeeld diamanten. Tegenwoordig zijn herinneringssieraden opnieuw in, waaronder ashangers en fotomedaillons.

Medaillon als rouwsieraad is een trend

Rouwsieraden zijn een trend. Mensen kiezen naast de urn ook graag voor een klein en tastbaar aandenken. De hedendaagse medaillons lenen zich daar uitstekend voor. Aan de binnenkant kan namelijk een foto geplaatst worden, waardoor het een zeer fraai en betekenisvol gedenksieraad wordt. Dus wil je graag je dierbare blijvend herinneren? Kies dan een mooie medaillon welke je personaliseert met een foto en gravure. Bij ons ben je echt op de juiste plek voor zo’n origineel herinneringssieraad.

Zoek je iets anders dan een medaillon? We hebben ook mooie foto kettingen of vingerafdruk kettingen waar je een foto respectievelijk een vingerafdruk in kunt laten plaatsen. Unieker kan bijna niet. Tevens hebben we hangers waar je je eigen tekst in kunt laten graveren.

Bestel vandaag online

Kies jouw favoriet online uit ons assortiment. Names4ever is hét webadres voor het vormgeven en fraai afwerken van een medaillon. Elk medaillon is verkrijgbaar in hartvorm, rond of ovaal. Zo biedt onze online collectie voor iedereen - mannen en vrouwen - een geschikt gedenksieraad.

Wil je graag ons aanbod leren kennen? Stap snel binnen om je favoriete herinneringssieraad te vinden. Binnen vijf werkdagen ontvang jij je bestelling in huis; geleverd in een mooi sieradendoosje.