Medaillon zilver

Zilveren medaillons

Een zilveren medaillon als bijzonder gedenksieraad

Er zijn vele bijzondere gedenksieraden te koop, waaronder een zilveren medaillon. Het medaillon is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vormen en gemaakt van 925 Sterling zilver. Het zilveren medaillon is een populair sieraad dat vaak door nabestaanden van een overledene gedragen wordt.

Het medaillon wordt gedragen aan een zilveren ketting en heeft binnenin plaats voor twee foto’s. Hiermee ontstaat een mooi sieraad met een bijzondere lading. Je zult het zilveren medaillon met liefde dragen en koesteren en het herinnert je aan de overleden dierbare.

Assortiment

De zilveren medaillons zijn verkrijgbaar in diverse vormen en uitvoeringen. Bijvoorbeeld als ovaal, rond of hartmodel. Maar er zijn ook medaillons met een mooie camee verkrijgbaar. De zilveren medaillon ketting is een persoonlijk sieraad dat grote emotionele waarde heeft. Het is daarom belangrijk dat het past bij jouw persoonlijkheid. Bekijk nu ons complete assortiment en bestel het zilveren foto medaillon passend bij jou. Elke medaillon ketting is prachtig en uniek. Het zijn sieraden die je met liefde zult dragen.

Naast deze medaillons hebben wij ook assieraden waarin je wat as van een dierbare kunt plaatsen. Wat ook erg mooi is, is het dragen van een foto of vingerafdruk ketting. In een dergelijke ketting kun je een foto respectievelijk vingerafdruk laten plaatsen. Op die manier creëer je zeer uniek en waardevol sieraad.

Een zilveren medaillon als bijzonder cadeau voor nabestaanden

Een zilveren medaillon is niet alleen een waardevol cadeau voor jezelf, je doet er ook andere nabestaanden een groot plezier mee. De drager zal steun en houvast krijgen van de zilveren hanger; iets dat prettig is in de moeilijke tijd die aanbreekt na het verlies van de dierbare. De zilveren ketting met medaillon vormt een tastbare herinnering aan de overledene. Het kan helpen bij het rouwproces en het verwerken van het verlies. Ook kinderen kunnen veel steun hebben aan deze zilveren medaillon. Hierdoor zullen ook zij dit sieraad met liefde dragen.

Een medaillon uit zilver voor elke stijl en elk budget

In de webshop vind je onze collectie zilveren rouwsieraden, waaronder medaillons uit zilver. Voor elk budget is een zilveren medaillon verkrijgbaar. Maak je keuze uit de verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.

Wil je niet dat men meteen ziet dat je een rouwsieraad draagt? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. In de webwinkel vind je diverse hangers die van zichzelf al prachtig zijn, waardoor ze niet als herdenkingssieraad te herkennen zijn. Ook deze hangers bestel je eenvoudig online.

Bestel jouw medaillon online: veilig en eenvoudig

Voor iedere persoon en voor elk budget vind je hier de perfecte zilveren medaillon. Ongeacht je budget, smaak en wensen, je vindt hier altijd een sieraad dat bij je past. Via Names4ever kun je eenvoudig online je bestelling plaatsen. Je ontvangt de medaillon binnen vijf werkdagen bij je thuis, natuurlijk geleverd in een mooi sieradendoosje.