SELECTEER EEN CATEGORIE:

Kado voor moeder

Een kado voor één van de belangrijkste personen in jouw leven? Dat is natuurlijk jouw moeder! Zij verdient natuurlijk een heel mooi en bijzonder geschenk. Of het kado bedoeld is voor Moederdag, voor kerst of voor een verjaardag! Wij hebben hele mooie sieraden voor deze speciale momenten. Maar je moeder een kado geven hoeft niet altijd voor speciale gelegenheden te zijn. Geef je moeder eens zomaar een kado! Je moeder moet lekker verwend worden! Daarom hebben wij mooie persoonlijke zilveren en gouden sieraden die jij kado kan geven aan jouw moeder. Want welke moeder ontvangt er nou niet graag zo'n uniek kado dat speciaal voor haar ontworpen is?

Origineel kado voor je moeder

Vroeger maakte je mooie knutseltjes op school om je moeder te laten weten dat je van haar houd. Maar nu je wat ouder bent kan je gewoon je eigen sieraden ontwerpen met een naam of een persoonlijke tekst erin! Je moeder die zo'n persoonlijk kado ontvangt zal verrast zijn! Wij hebben heel veel verschillende sieraden om uit te kiezen. Dus voor iedereen zijn er wel mooie kado’s te maken. Heb je een moeder die van ringen houdt of juist van een mooie ketting? Geen probleem! Wij kunnen het allemaal maken! Verwen je moeder met zilveren of gouden sieraden als kado. Dus kijk rustig rond op onze site en bestel vandaag nog het ideale kado voor jou moeder.

Hangertjes

Wij hebben verschillende hangers om uit te kiezen. Is jou moeder een dierenliefhebber? Dan zijn onze dierenhangers misschien leuk om als kado te schenken. Wij hebben verschillende vormen met verschillende dieren erin en het aller-leukste aan deze hangers is natuurlijk dat jij er een naam in kan laten zetten! Geef je het kado niet alleen aan je moeder maar bijvoorbeeld met het hele gezin? Dan zijn onze dierenhanger munten het perfecte kado. Deze hangers zijn groter en staan ook dieren in afgebeeld maar in deze rand passen meerdere namen! Welke moeder draagt niet graag de namen van al haar kinderen? Kijk ook eens bij onze baby bedeltjes, babyhangers, familiehangers, naamhangers en graveerplaatjes! We garanderen je dat er leuke kado’s voor iedere moeder tussen zit!

Bedeltjes

Wat dacht je van mooie zilveren of gouden bedels graveren voor je moeder? Hier kan ook een naam in en het mooie van het karabijnhaakje is dat je moeder hem overal aan kan hangen! Wij hebben meerdere soorten naam bedeltjes die je als kado geven kan. Kies mooi gevormde bedels uit en laat ons weten welke naam erin moet komen te staan. Om jouw kado compleet te maken hebben wij ook een ruime keus uit armbandjes. Voor de prijs hoef je het niet te laten en zeg nou zelf? Zo'n mooi kado verdient je moeder toch! Kies de armband en de bedeltjes uit en wij gaan met jouw kado aan de slag!

Ring voor moeder

Heb je een moeder die niet van hangers of bedeltjes houdt? Dan niet getreurd! Ook voor deze lieve moeders zijn er mooie zilveren of stalen ringen om als kado te ontvangen! Wij hebben namelijk hele mooie tekst ringen! Zo'n unieke ring heeft jouw moeder vast nog nooit kado gekregen! Bij onze tekst ringen staat de gravure aan de buitenkant, dit geeft de ringen een super originele uitstraling. Bedenk korte tekstjes of gewoon je naam en kies een mooi lettertype dat het best bij jouw moeder past. Kies uit een zilveren of een stalen ring en bestel vandaag nog jouw originele naam kado!

Verzending

Kies vandaag nog een mooi sieraad voor je moeder uit en wij maken met plezier jou persoonlijke kado! Jouw kado verlaat binnen vier werkdagen ons atelier. En afhankelijk van de post ontvang jij jouw pakketje op dinsdag, donderdag of zaterdag. Onze sieraden zijn van goede kwaliteit en hebben een super prijs en daarop verzenden wij jouw kado ook nog eens zonder verzendkosten! Doe je moeder een plezier en bestel nu het mooie en unieke kado voor haar!