SELECTEER EEN CATEGORIE:

Moeder en kind hangers in zilver of in goud.

Niks komt tussen de liefde van een moeder en haar kind. Daarom is deze moeder-kind hanger in het zilver of in het goud het mooiste cadeau wat je aan een moeder kunt geven. De naam van haar kind in een zilveren of een gouden hanger.In één woord fantastisch ! Er zijn heel veel verschillende soorten hangers in het zilver of in het goud. Wil jij deze trotse moeder verrassen met een buiten gewoon schitterend cadeau? Kies dan een hanger uit  onze ruime collectie met zilveren en gouden moeder-kind hangers. In de hangers kunnen de naam van het kindje met daarbij de geboorte datum door ons gegraveerd worden. Wij maken er met veel plezier een schitterend in het oog springende hanger van. Iedere moeder maak je blij met zo'n prachtig cadeau. Misschien is het wel een heel leuk idee om als kraamcadeau te geven aan de pas geworden moeder bij jou in de buurt. Dit is wat je noemt een goud cadeau!

Ons ruime aanbod aan moeder-kind hangers en bedels.

Wij bij names4ever hebben een grote collectie van gouden en zilveren moeder en kind hangers en bedels. Bij ons vind je precies wat je zoekt! Er is een ruim aanbod van gouden en zilveren hangers en bedels in diverse soorten en maten. Misschien ook wel heel belangrijk om te weten is dat onze trendy collectie ook nog eens heel betaalbaar is. In het zilver hebben wij een ruime keus aan hangers en bedels in diverse soorten en vormen. Je kunt kiezen voor de schattige voetjes of misschien voor de lieve kleine handjes. Er is ook een jongen en een meisjes hanger. Zelfs een meisje en een jongen aan elkaar hebben wij in onze collectie. De zilveren hangers zijn er met geboortestenen of zonder, dat is maar net waar de keus naar uit gaat. Er zijn ook hartjes te vinden in de moeder-kind hangers en bedels, maar misschien vind jij juist de ronde het leukst. Er is zoveel dat er altijd wel iets voor jou bij is! Er zijn ook bedels met dezelfde afbeeldingen. De bedels hebben een karabijnhaak en zijn op deze manier makkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een bedel armband. Wat een unieke bedel heb jij om jouw armband met de door jou uitgekozen afbeelding met de naam en geboortedatum van jouw kindje er in!

Gouden en zilveren moeder-kind hangers als cadeau.

Natuurlijk is deze moeder-kind hanger een schitterend cadeau om te geven aan de pas geworden moeder, maar heb je ook gedacht aan de pas geworden oma, tante of peettante? Waarschijnlijk zijn deze ook blij verrast met deze moeder-kind hangers en bedels van zilver of goud. Misschien past oma wel heel veel op haar lieve kleinkind en wil je jouw dankbaarheid tonen door haar een mooi cadeau te geven. Hoe kun je een oma blijer maken dan haar een gouden of zilveren hanger te geven met de naam en geboorte datum van haar kleinkind erin?! Of wat denk je van een prachtig blinkende hanger van zilver of goud met de naam en een geboorte steen van jouw kindje voor de lievelings tante van jouw kleintje. Het zijn schitterende cadeau's van onschatbare waarde voor een redelijke prijs! Wees nou eerlijk, ieder vrouwen hart gaat toch sneller kloppen met een hanger of bedel met de naam van haar lievelings kleintje erin?! Wij hebben onze collectie zo zorgvuldig gemaakt, zodat er aan ieders wens voldaan kan worden!

Moeder-kind hangertjes en bedeltjes zijn een kostbaar bezit.

Meestal gaat mama na verloop van tijd weer aan het werk na haar kraamtijd. Dat is behoorlijk wennen voor zo'n moeder. Deze pasgeworden moeder heeft het dan behoorlijk zwaar om haar kleine dreumes al gelijk hele dagen te moeten missen. Maak deze moeder daarom blij met een moeder-kind hanger of bedel van zilver of goud. Op deze manier heeft ze haar kostbaarste bezit toch altijd bij zich. Kies één van onze gouden of zilveren hangers of bedels uit en laat er door ons de juiste naam in graveren. Misschien nog met een geboorte steen erin en jouw smaakvolle cadeau is een uniek cadeau waar menig moederhart sneller van gaat kloppen. Op deze manier kun je haar toch een hart onder de riem steken.