Zilveren en gouden monogram ketting.

Een monogram ketting er in het zilver en in het goud. Ben jij helemaal van het zilver? Dan is een monogram ketting van zilver met je letters precies iets wat bij jou past. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij deze monogram hanger aan jouw gouden ketting wilt hangen, dan kun je kiezen voor een monogram hanger van goud. De gouden monogram ketting met jouw letters naar keuze wordt gemaakt van 14 karaats goud en heeft een dikte van 0,4 mm. De zilveren monogram letter hanger wordt gemaakt van het eerste gehalte zilveren en past perfect bij iedere style en bij ieder persoon. Wij maken de monogram hangers van goud met je naam en met je letters erin helemaal naar jouw keuze. Ook de zilveren monogram ketting met je letters wordt op zo'n schitterend mogelijke manier naar jouw keuze gemaakt. Zo is er voor ieder wat wils bij deze zilveren of gouden monogram ketting met je initiaal erin! Je kunt ook nog kiezen welke soort monogram ketting je wilt hebben. Wil je het zo glad mogelijk houden of, heb je liever een initialen hanger met een bewerkte rand? Zo zijn de monogram kettingen er in verschillende soorten maten en met verschillende soorten randen. Let er dus wel goed op welke gouden of zilveren monogram ketting met letters je kiest.

Monogram ketting met je letters en namen.

Iets wat heel apart is en helemaal voor in deze tijd is deze zilveren monogram ketting met je letters en namen. Je hebt altijd een hele leuke en in het oog springende monogram ketting met je letters erin. De zilveren monogram ketting is er in verschillende soorten en maten. Je kunt het grootste formaat nemen met een doorsnede van 33 mm, die staat prachtig aan een lange zilveren ketting van ongeveer 80 cm. Op deze manier komt jouw monogram ketting met je letters prachtig tot zijn recht. Wanneer je nog een kleinere monogram ketting erbij wilt hangen in een ander formaat van bijvoorbeeld een doorsnede van 20 mm staat dat erg modieus. Op die manier kun je al je dierbaren bij je dragen met deze monogram ketting met je letters en namen. Er zijn verschillende soorten monogram kettingen met initialen. Let vooral op de verschillende soorten randen in deze zilveren monogram ketting met letters. Zo zijn er met bewerkte randen maar, ook met randen waar je eventueel nog namen in kan laten graveren. Zoveel keuzes zijn er in deze zilveren monogram ketting, er moet toch zeker wel iets voor jou tussen zijn wat jou blij maakt!  

Monogram ketting of monogram armband cadeau geven.

Wat een oogverblindend cadeau heb jij, wanneer jij deze monogram ketting cadeau geeft! Als jij de juiste initialen weet, dan kun je met deze monogram ketting van zilver met letters schitterend voor de dag komen. De monogram armband met initialen is ook heel charmant en helemaal gericht op de sieraden van deze tijd, om mee te combineren. Heb jij binnenkort een verjaardag van jouw beste vriendin of van je allerliefste zus? Dan kan je haar buiten gewoon blij maken met een monogram ketting van zilver met haar letters erin of juist met de initialen van haar kinderen of partner. Hoe blij denk je dat jouw moeder is met een monogram ketting met de letters van haar kinderen erin en dan ook nog in de rand de namen erin gegraveerd. Ze zal het absoluut met veel liefde gaan dragen! Voor dat lieve kleine meisje dat bijna jarig is of net geslaagd is voor haar zwemdiploma hebben we ook de monogram armband met haar letters erin. Het armbandje heeft een zilveren hanger met een zwart stevig koord. Wat zal dat kleine hartje snel gaan kloppen!

Monogram kettingen van zilver met je letters en namen.

Naast de monogram ketting is er ook een monogram hanger van zilver. Deze hangers worden geleverd met een zilveren jasseron ketting eraan. De lengte van de zilveren jasseron ketting die er standaard aan vast zit is 45 cm. Een prachtige lengte voor om jouw hals. Je weet dan in ieder geval dat je in één keer klaar bent met bestellen. Wanneer jij een andere lengte zilveren ketting wenst kun je beter kiezen voor de losse monogram hangers van zilver met letters en daarbij een losse zilveren ketting bestellen. Bij de "bijpassende sieraden" kun je kiezen uit verschillen soorten schakels en lengtes. De monogram kettingen met letters en namen zijn er ook in verschillende vormen en maten. Ben jij op zoek naar die ene aparte en speciale zilveren hanger dan ben je hier op de juiste site. Kijk op je gemak even rond en bestel die monogram hanger van zilver die aan jouw verwachtingen voldoet.