SELECTEER EEN CATEGORIE:

Naam ketting in zilver

Een naam ketting van zilver is echt een persoonlijk cadeau. Wij hebben een zeer grote collectie waaruit je kan kiezen. De grotere naam ketting voor volwassenen maar ook de kleinere naam ketting die zeer geschikt is voor kinderen. Elke naamketting die wij leveren is gemaakt van 925/000 Sterling zilver. Wij kunnen bij, de door jouw uitgekozen naam, ook de best bijpassende ketting leveren. Deze  is uitermate geschikt voor de naam ketting die je bij ons laat maken. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten schakels en lengtes. Kijk dus snel welke mogelijkheden er zijn voor jou naam!

Persoonlijke naam ketting

Een naam ketting in het zilver van ons is natuurlijk het mooiste persoonlijke cadeau dat je kan krijgen. Het is natuurlijk ook leuk om deze naam ketting cadeau te doen aan een familielid, vriend of vriendin. Dit is een uniek cadeau voor een uniek persoon! Het is natuurlijk ook mogelijk om in plaats van een naam een woord of afkorting te laten maken voor jouw en/of je vriendin. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld laten zien dat jullie Best -Friends-Forever zijn (BFF). Dit is nu helemaal een hot item! Kijk snel welk lettertype het best bij jullie past en bestel de naam ketting. Zo krijgt de naam ketting weer een heel andere functie, het laten zien dat jullie hartsvriendinnen zijn!

Bijpassend collier voor de naam ketting

Wij leveren de naamketting in verschillende soorten schakels en lengtes. Voor iedereen is er wel een model te vinden die bij haar past. Langere modellen voor volwassenen en kortere modellen voor de kleintjes. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende modellen maken wij van jouw naam ketting een mooi geheel. Behalve een naam ketting kun je bij ons ook een keuze maken uit een ruime collectie sportbedels, clubbedels, sterrenbedels, dierenhangers en nog veel meer hangers. Ook al deze hangers zijn in vele varianten te leveren. Kijk maar eens rond op de site! De hangers van zilver kun je uiteraard allemaal zonder ketting bij ons bestellen, maar het is leuker om er een bijpassende ketting in het zilver bij uit te zoeken en een complete set cadeau te doen.

Naam ketting van kwaliteit

Voor een lage prijs kunnen wij jou de naam ketting of andere artikelen van zilver leveren. Wij vervaardigen je naam ketting van het hoogste gehalte zilver dat in de sieradenindustrie wordt gebruikt! Omdat wij alles zelf in ons eigen atelier maken kunnen wij je naamketting tegen concurrerende prijzen leveren! Neem gauw een kijkje op de site en zie wat wij allemaal voor je kunnen maken. Als je de naam ketting of een ander sieraad bij ons bestelt gaan wij er in ons moderne atelier meteen mee aan de slag. Binnen vier werkdagen nadat je de bestelling bij ons hebt geplaatst verlaat de naam ketting ons atelier. Het pakketje wordt door de postverzorger bij jouw thuis afgeleverd. Eén of twee dagen later wordt het pakketje aangeboden bij het door jouw opgegeven adres. Bestel vandaag nog jouw persoonlijke zilveren naam ketting bij ons!