SELECTEER EEN CATEGORIE:

Kinderen vinden een naamplaatje leuk!

Dit is toch geweldig zo’n naamplaatje? Kinderen vinden dit ook zeker weten een geweldig sieraad. De hanger met naam is prachtig afgewerkt en is te krijgen in 2 uitvoeringen. De eerste is een gladde gepolijste uitvoering en de tweede uitvoering wordt vol gegraveerd met de naam van je keuze. In het naamplaatje zit rechts onderin een afbeelding van een uitgesneden dier. Dit maakt zo’n naamplaatje voor kinderen dus extra leuk! Kinderen vinden het natuurlijk fantastisch om met hun lievelingsdier aan een kettinkje te lopen. Dus vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes opgelet! Ben je op zoek naar een naamplaatje voor je kinderen, dan zit je hier helemaal goed. De kinderen zullen blij verrast zijn met zo’n geweldig mooi naamsieraad van goud! Kinderen zijn er gek op!

Naamplaatje van Names4Ever. Kinderen houden ervan!

Het naamplaatje dat je bij ons online kunt bestellen is gemaakt van 725 zilver of 14 karaat echt goud! Deze sieraden worden ook verkocht bij de juwelier. Dus de kwaliteit van het naamplaatje die je bij ons bestellen kunt, is hetzelfde als van de juwelier! Kinderen zullen het ook geweldig vinden zo’n echt naamplaatje met een kettinkje. Bekijk dus snel eens onze site en surf eens wat rond. De kinderen zullen zeker het naamplaatje vinden dat bij ze past!

Kinderen houden van een verassing

De gouden graveerplaatjes of zilveren graveerplaatjes die in onze webwinkel te vinden zijn hebben rechts onderin de hoek van het plaatje de afbeelding van een dier. Dit maakt het naamplaatje voor de kinderen extra leuk. De meeste kinderen zijn namelijk gek op dieren. Er is daarom ook niets leukers dan een sieraad te krijgen met de afbeelding van je lievelingsdier. De afmeting van het naamplaatje is 14mm x 18mm. Er kunnen in de naamhanger maximaal 12 tekens gegraveerd worden. Dit kan natuurlijk ook een datum of woord met een speciale betekenis zijn.
Kinderen vinden het fantastisch als de naam van hun huisdier in het naamplaatje gegraveerd wordt. Zo dragen ze altijd hun lieve dierenvriend een beetje bij zich. Kijk op onze site en bestel zo’n naamplaatje!

Naamplaatje voor de kinderen als herinnering

Het naamplaatje kan ook als mooie herinnering gedragen worden. Bijvoorbeeld als je lieve dierenvriendje is overleden. Je kind is natuurlijk erg verdrietig en zo’n hangertje maakt het verdriet niet goed, maar zo heb je wel altijd een mooie herinnering aan je grote vriend. Kijk dus maar eens wat er te koop is in onze webshop en misschien geeft het naamplaatje een klein beetje troost aan de kinderen.

Naamplaatje voor kinderen heb je snel in huis

Als je eenmaal besloten hebt welk naamplaatje voor je kind hebben wilt, dan is het alleen nog maar een kwestie van bestellen. Het makkelijke van online bestellen is dat je er lekker voor thuis kan blijven. Dus geen lange rijen bij de kassa en geen parkeergeld betalen. Ook niet alle kinderen houden ervan om te gaan winkelen. Nu kunnen ze makkelijk met je meekijken op het computerscherm en kunnen daarna weer lekker verder met spelen. Met een paar klikken op de muis heb je het kinder naamplaatje besteld. Nadat je de bestelling geplaatst hebt moet je alleen nog wachten op de postbode. Binnen enkele dagen heb je de bestelling binnen. De kinderen zullen zeker blij verrast zijn. Bestel dus vandaag nog het naamplaatje voor kinderen!