Naamring in zilver en staal

Omdat de ring rond is en geen einde heeft staat hij voor oneindige liefde. Liefde voor jou geliefde, familie of vrienden. Voorheen had je van die vriendschapsringen die aan de binnenkant gegraveerd werden. Daar stond dan vaak de voornaam en datum in. Zo toonde je de liefde aan elkaar. Om dit gevoel te benadrukken kan je nu een tekst of naam op de ring laten zetten. Wij vinden een ring heel speciaal omdat het zoveel verschillende gevoelens kan uitdrukken. Er is natuurlijk enorm veel keus uit ringen maar als jij iets nieuws en aparts zoekt, hebben wij nu iets geheel nieuw! De naamring! Draag nu een ring met een naam of tekst aan de buitenkant! Laat aan iedereen zien wie of wat jij belangrijk vindt door de naam of tekst aan de buitenkant van je naamring te dragen. Stap in de schoenen van een designer en maak nu jouw eigen naamring!

Naamring: een mooi design

Onze naamringen kan je bestellen in het staal of Sterling zilver. Als je voor een stalen ring kiest dan heb je zelfs de keuze om je naamring in het zwart te bestellen! Dit maakt jouw naamring nog specialer en hierdoor valt de naam of tekst die jij hebt gekozen om in jouw naamring te zetten nog meer op! De naamring is te leveren in een bolle of een vlakke uitvoering en de naamring is er in verschillende diktes. Omdat de naamringen in verschillende maten te bestellen zijn, zijn de naamringen voor zowel dames als heren te dragen. Wij houden rekening met iedereen! Daarom hebben wij verschillende lettertypes zodat iedereen een naamring kan laten maken dat bij hem of haar past. Sierlijk of stoer? Het kan allemaal! Kies een van de lettertypes uit en laat jouw naam of tekst in een naamring zetten.

Gevoel van een naamring

Naamringen kunnen zoveel verschillende betekenissen voor je hebben. De naamring kan als vriendschapsring gedragen worden. Maar ook kan het als een symbool van een verloren dierbare. Onze naamringen zijn in veel maten te bestellen daarom zijn ze ook heel erg geschikt om als relatieringen te dragen. Graveer elkaars naam in de naamringen en draag zo je geliefde altijd bij je. Je kan ook in plaats van alleen een naam ook een tekst laten graveren in de naamring dus kan je ook een naam en een datum erin laten zetten. Voor spontane meiden kunnen bijvoorbeeld BFF op hun naamring laten zetten, of zelfs Fabulous Friends. Zet “trouw met me” in je naamring en vraag iemand ermee ten huwelijk! Bedenk nu jouw eigen originele tekst en bestel vandaag nog jouw naamring! De lengte van de tekst is gebonden aan de grootte van de naamring.

De naamring als geschenk

Geef de naamring cadeau! Iedereen die de naamring als cadeau krijgt zal verrast zijn door zo’n unieke ring. Door alle keuzes die wij jou bieden kan je de naamring helemaal naar iemand zijn smaak maken. Omdat wij jouw naamring pas maken als jij hem besteld, zijn alle teksten mogelijk tot 27 tekens. Een naamring heeft natuurlijk geen speciale gelegenheid nodig. Voor onze leuke prijzen kan je een naamring altijd wel cadeau doen! Naamringen zijn goed te combineren met al jou andere sieraden. De naamring kan natuurlijk ook als originele duimring gedragen worden! Neem ook eens een kijkje bij al onze andere naamsieraden en maak jouw look af! Wacht niet langer en bestel nu.