VACATURE ONLINE CONTENT CREATIVE

Vind je het schrijven van teksten leuk en maak jij makkelijk (online) vrienden? Ben je daarnaast een native speaker Duits en beheers je ook de Nederlandse taal? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste collega die ons jong en ambitieuze team gaat versterken als linkbuilder. Je gaat zelfstandig blogs schrijven en de beste links verzamelen voor onze websites.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ONLINE CONTENT CREATIVE DIE:

  • Een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Duitse taal (native speaker) en Nederlandse taal heeft;
  • Makkelijk (online) vrienden maakt;
  • Verantwoordelijkheid durft te nemen;
  • Discipline heeft om zelfstandig goed te kunnen werken en planningen nakomt (must);
  • Creatief is in het benaderen van mensen en het schrijven van teksten;
  • Flexibel is;
  • Een HBO-opleiding (of hoger) heeft in de richting van communicatie of journalistiek;

Wij willen uiteraard ook alles weten over jou. Heb je teksten geschreven die online staan, keywords hoog in Google gekregen of andere resultaten die je graag wilt laten zien? Stuur deze mee tijdens je sollicitatie en je verdient direct een plusje achter je naam.

WIE ZIJN WIJ?

Je nieuwe collega’s zijn mensen met verschillende achtergronden: marketing, internet en natuurlijk sieraden. Wij zijn vlot en dynamisch en allemaal gepassioneerd in ons vak. Kernwoorden voor ons team zijn: creatief, leren, groei en plezier.

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring uit het juweliersvak. Al sinds de jaren 60 zijn we actief in onze winkels, groothandel en in ons atelier. Sinds 2007 zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren gepersonaliseerde sieraden. Naast Nederland zijn we ook actief in de landen België, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. Voor het grootste deel leveren wij direct aan consumenten, maar wij leveren ook veel aan bedrijven in het binnen- en buitenland.

JIJ BENT DE IDEALE KANDIDAAT?

Ja! Sehr gut. Jij bent de ideale kandidaat. Je gaat werken bij een leuk en groeiend bedrijf.
Naast je maandelijkse salaris krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid om dagelijks wat te leren.
Heb je interesse en wil je meer weten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail met je motivatie en cv.

Bekijk de sollicitatieprocedure.

Soort dienstverband: Voltijd

Vereiste talen:

  • Duits
  • Nederlands