Gouden ovale sterrenbeeld hanger

Op zoek naar een ketting met een sterrenbeeld erop? Zoek niet verder! Hier hebben we prachtige gouden sterrenbeeld hangers van hoge kwaliteit. Neem een kijkje en lees meer op deze pagina.

Soorten gouden ovale sterrenbeeld hangers

Op deze pagina staat elk sterrenbeeld afgebeeld op een gouden ovale hanger. Elke hanger is gemaakt van 14 karaats goud van hoge kwaliteit met een dikte van 0,4 mm. De hoogte is 22,2 mm en de breedte 18,7 mm . Op de hanger is het betreffende sterrenbeeld op drie verschillende manieren gegraveerd. Naast deze gravure is er ruimte voor uw eigen persoonlijke gravure van 40 tekens. Dit kan een naam, een datum of zelfs een korte tekst met een persoonlijk bericht zijn.

Als je eenmaal je hanger hebt gekozen, kun je een bijpassende gouden ketting kiezen. We hebben kortere kettingen speciaal voor kinderen en we hebben langere kettingen voor volwassenen. U kunt kiezen uit een ketting met balletjes, een gourmet ketting, een jasseron ketting en een Venetiaanse ketting.

Omdat we elke hanger in onze eigen werkplaats maken, staan we open voor nieuwe ideeën over ontwerp en lay-out. Neem gewoon contact op met onze klantenservice en vertel ons jouw ideeën.

Dit zijn de gouden ovale sterrenhangers:

 • Gouden hanger met sterrenbeeld Ram
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Stier
 • Gouden hanger met Sterrenbeeld Tweelingen
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Kreeft
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Leo
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Maagd
 • Gouden hanger met Sterrenbeeld Weegschaal
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Schorpioen
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Ophiuchus
 • Gouden hanger met Sterrenbeeld Boogschutter
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Steenbok
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Waterman
 • Gouden hanger met sterrenbeeld Vissen
  1. Ben je op zoek naar een andere vorm zoals een ronde of rechthoekige hanger? Of wil je een sterrenbeeld bedel om aan een armband te bevestigen? En ingeval je op zoek bent naar een Chinees sterrenbeeld, ook die vind je bij Names4ever.

   Gouden hanger met sterrenbeeld

   Als je een gouden ketting met een sterrenbeeld erop draagt, ben je trots om tot dit sterrenbeeld te horen. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Iemand met het sterrenbeeld Kreeft is bijvoorbeeld erg creatief en heeft een grote empathie. Hij of zij is zeer doelgericht, slim en filosofisch. Aan de andere kant kan een Kreeft een beetje chagrijnig, knorrig en rommelig zijn. Maar net als de Kreeft heeft elk ander sterrenbeeld zijn positieve en enigszins negatieve kenmerken. En dat is precies wat u uniek maakt. Dus een hanger als deze is een geweldig cadeau voor een speciaal iemand.

   Sterrenbeeld hanger met uw eigen naam

   U kunt de hanger personaliseren met uw eigen gravure. Met maximaal 40 tekens is er ruimte voor elke naam, datum of zelfs korte tekst . Dus wees creatief en denk na over wat je zou willen graveren op je gouden hanger met sterrenbeeld. Veel mensen zijn geïnteresseerd in hun sterrenbeeld, dus het is een perfect geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. Verras je moeder, broer, vader, vriend of partner met een gouden sterrenbeeld hanger.

   Naast deze sterrenbeeld hangers, hebben we ook andere gepersonaliseerde sieraden. In onze naamkettingen kan je elke gewenste naam graveren. Onze familie-kettingen hebben ruimte voor het hele gezin! Ben je een moeder en ben je op zoek naar een schattige moeder-en-kind-ketting? Bekijk deze pagina. Wat het ook moge zijn, Names4ever is specialist in gepersonaliseerde sieraden, dus elke ketting, elke armband, elke oorbel kan worden gepersonaliseerd met een naam, een datum of zelfs een foto of vingerafdruk.

   Hoogste kwaliteit 14 karaat goud

   Al onze sieraden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 14 karaats goud , dus de ovale sterrenbeeld hangers blijven heel lang mooi. Bij Names4ever hechten we veel waarde aan kwaliteit en een lange levensduur. Onze hangers zijn mooi afgewerkt en mogen zeker worden getoond. Dus neem snel een kijkje en bestel meteen je gouden sterrenbeeld hanger!