Paarden sieraden met naam

Paardenmeiden, meiden die op paardrijden zitten, bezoekers van de manege en hun omgeving opgelet! Wij zijn hét paradijs voor alles dat met paarden en sieraden te maken heeft. Wij hebben heel veel paarden sieraden waarin wij jouw naam, of de naam van je lievelingspaard of lievelingspony graveren. Welk sieraad kies jij? Een paardenketting? Paardenhanger? Grote munthanger met paarden voor aan je lange ketting? Paarden bedel voor aan je armband? Of het paarden graveerplaatje? In al deze paarden sieraden graveren wij de naam naar keuze. Alle kettingen, hangers, munthangers, bedels, charms en graveerplaatjes zijn gemaakt van goud of zilver.
Met zo'n mooi cadeautje kun je voor de dag komen bij je dochter, vriendin of moeder. Hiermee maak je iedere paardenfan bijzonder blij! Kies daarom jouw paarden sieraden met naam uit en bestel het vandaag nog! Op deze pagina is de gouden collectie te zien. Draag je liever zilveren sieraden? Kijk dan gerust even naar onze zilveren paarden sieraden!

Paarden sieraden: Cadeautip voor paardenfans en ponyfans

Stel je eens voor dat je als paardenfan een mooie zilveren ketting met hoefijzer krijgt waarin de naam van de amazone en de naam van haar lievelingspaard of lievelingspony gegraveerd is. De paardenfan zal blij verrast en ontroerd zijn. Maar wij hebben nog veel meer paarden sieraden en ponysieraden met naam! Bijvoorbeeld de zilveren initialenketting met een rozet en paardenhoofd. De paarden sieraden worden helemaal compleet afgeleverd, dus met ketting. Als je dus leuke cadeautjes zoekt voor paardenmeisjes, anders dan het geijkte paarden vriendenboekje, dan zijn de paarden sieraden met naam het perfecte cadeau. De naam van het paardenmeisje of de naam van het paard in de paarden sieraden graveren met het zeer bijzonder. Welke paardenfan ga jij verrassen met deze persoonlijke zilveren of gouden paarden sieraden met naam? Het kan natuurlijk goed dat je een sieraad zoekt met een ander dier dan een paard. Kijk hiervoor ook eens bij alle hangers met dieren!

Paarden sieraden met naam voor aan je ketting

Onze designers hebben veel verschillende paardenhangers en ponyhangers, zowel kleinere,  als grote hippe munthangers 'paard' en 'pony' ontworpen. Deze paarden sieraden met naam draag je aan een lange ketting. Natuurlijk graveren we je naam of die van je lievelingspaard of lievelingspony in de paarden sieraden, waardoor jouw munthanger wel heel bijzonder en persoonlijk is. Mooie gouden of zilveren paarden sieraden met naam zijn een blijvend geschenk.

Naast de grote paarden sieraden met naam kun je bij ons ook kiezen voor een cap als hangertje. We graveren daarin je eigen initiaal, helemaal gaaf! In het hangertje waarop zowel de cap als paardrijlaarzen staan, kunnen we twee initialen graveren.

Je hele naam, of die van je paard of pony, graveren we in een zilveren of gouden paardje zonder ruiter. Er zijn ook paarden sieraden waar we twee namen in kunnen graveren. Je kunt dan kiezen voor de hoefijzer, paard met ruiter of paard zonder ruiter. Mogelijk in een ronde hanger of in het hangertje in de vorm van een hartje. Daarnaast zijn er ook rechthoekige graveerplaatjes met opengewerkte afbeeldingen van  een hoefijzer, paardenhoofd, paard met ruiter of paard zonder ruiter. Bijzonder leuk voor echte paardenfans en ponyfans! Creëer je eigen paarden sieraden met naam! Op graveerplaatjes kunnen we geheel naar jouw wens je naam één keer graveren, of meerdere keren. Alle hangers van goud of zilver kun je aan je eigen ketting dragen. Je kunt uiteraard bij ons ook gelijk een bijpassende zilveren of gouden ketting bestellen. Als je de paarden sieraden met naam cadeau geeft aan een paardenfan, maakt een ketting het cadeautje natuurlijk wel helemaal af!

De wereld van de charms: draag paarden sieraden met naam aan je armband

Als echte paardenliefhebber of ponyliefhebber mogen de zilveren of gouden paarden charms niet ontbreken aan jouw armband! Je kunt kiezen voor een bedeltje met een hoefijzer of paardenhoofd, of voor een ronde of hartvormige bedel. In deze paarden sieraden graveren we jouw naam, of natuurlijk die van je lievelingspaard of lievelingspony. De charms hebben een karabijnhaak. Daarmee maak je de bedeltjes heel eenvoudig van aan een armband die je al hebt. Maak je paarden sieraden met naam compleet met een mooie armband! Want onze paarden sieraden zijn daar zeer geschikt voor!

Wacht niet langer en bestel je paarden sieraden met naam vandaag nog! Binnen vier werkdagen worden de paarden sieraden met naam verzonden. Onze paarden sieraden met naam worden met uiterste zorg vervaardigd en gegraveerd met de naam van jou keuze! Geef de paardenfan de mooiste zilveren of gouden paarden sieraden!