ring met vingerafdruk van zilver

Ring met vingerafdruk gemaakt van zilver

Een ring met vingerafdruk is een zeer persoonlijk en uniek sieraad. Kan er een nog persoonlijker sieraad zijn dan een ring met vingerafdruk en gravure? Met onze zilveren ringen is het niet alleen mogelijk om een naam te laten graveren, maar ook een vingerafdruk. Dit maakt de ring nog persoonlijker, omdat de vingerafdruk van iedere persoon uniek is.

Eenvoudig en veilig bestellen bij Names4ever

En het beste is: een ring met een vingerafdruk is heel eenvoudig en veilig te bestellen bij Names4ever! Het enige wat je hoeft te doen, is één van de drie mooie ringen van zilver te kiezen. Als je je favoriete ring met vingerafdruk gekozen hebt, plaatst je de bestelling en stuur je ons jouw vingerafdruk toe. Hieronder kun je lezen hoe je het beste een vingerafdruk kunt maken.

Hoe maak ik een vingerafdruk?

Als je naast de vingerafdruk ook nog een naam of datum gegraveerd wilt hebben, is dat natuurlijk ook mogelijk! Wij helpen je graag om jouw gegraveerde ring nog persoonlijker te maken.

Ontwerp ontvangen van de ring met vingerafdruk

Vervolgens sturen wij jou een ontwerp van de ring met vingerafdruk per e-mail. Pas wanneer jij volledig tevreden bent met jouw persoonlijke stalen ring met vingerafdruk, wordt deze door ons gemaakt. De vingerafdruk wordt daarna met een speciale techniek en grote zorgvuldigheid in de ring gegraveerd. En binnen enkele dagen ontvang jij je persoonlijke ring!

Heb je liever een stalen ring met vingerafdruk? Geen probleem, hier vind je onze stalen ringen met vingerafdruk.