SELECTEER EEN CATEGORIE:

Sieraden ontwerpen

Zelf sieraden ontwerpen is iets wat veel mensen graag willen doen. Bij Names4ever kun je je eigen sieraad ontwerpen en laten maken door ons. We hebben dan ook verschillende mogelijkheden om een ontwerp van je eigen sieraad te realiseren. Bij ons heb je de mogelijkheid om een sieraad met eigen tekst te ontwerpen, maar ook kiezen voor vingerafdruk sieraden waarbij je de vingerafdruk van jou keuze kunt gebruiken. Doordat je zelf de sieraden ontwerper bent is het resultaat nog persoonlijker en unieker. Wie wil dat nu niet?

Sieraden ontwerpen online

Het voordeel van sieraden ontwerpen bij Names4ever is dat de hele afhandeling online kan. Het enige wat je moet doen is het stappenplan bij het product downloaden en uitprinten. Vervolgens maak je het ontwerp door bijvoorbeeld een eigen tekst te schrijven in de hanger of de gewenste vingerafdruk te gebruiken. Hierna moet je op onze website het stappenplan uploaden en rond je de bestelling af. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwerp van jou sieraad exact zo gemaakt wordt als jij hebt aangegeven.

Het meest persoonlijke cadeau

Wanneer je zelf een sieraad ontwerpt is het altijd persoonlijker en origineler. Dit wordt dan ook opgemerkt door je omgeving en daar ontvang je leuke complimentjes over. Wanneer je het als een cadeautje maakt voor een ander wordt het ook veel meer gewaardeerd. De moeite en de waarde die in het zelf ontworpen sieraad zitten laat zien wie je bent. Het is iets om zuinig op te zijn en die je lang bij je wilt dragen. Daarom vinden ook wij van Names4ever dat er niets mooier is dan een zelf ontworpen sieraad.

Beginner in sieraden ontwerper? Geen probleem

Voor ons is het geen probleem als u zelf niet zo’n ervaren sieraden ontwerper bent. Bij de meeste categorieën kun je kiezen uit een basis ontwerp. Op deze manier hoef je alleen invulling te geven wanneer je zelf een sieraad ontwerpt. Een mooie persoonlijke tekst of een vingerafdruk zetten lukt altijd wel, waardoor het eigenlijk makkelijk is om bij Names4ever eigen sieraden te ontwerpen.

Zelf sieraden ontwerpen tegen een lage prijs

Normaal gesproken kan het aardig in de kosten lopen wanneer je zelf sieraden gaat ontwerpen. Maar bij Names4ever hebben we onze processen zo ingericht dat we ook zelf ontworpen sieraden tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden. Het is wel belangrijk dat je alle stappen goed uitvoert zoals vermeld in het stappenplan bij het product. Op die manier kunnen we snel te werk gaan waardoor we ook wanneer je zelf sieraden ontwerpt, het aan kunnen bieden tegen een lage prijs.

Levertijd van zelf ontworpen sieraden

Nadat de bestelling is afgerond, wordt het door jou zelf ontworpen sieraad direct in productie genomen. Binnen 3 werkdagen zal de productie klaar zijn, wordt het mooi verpakt en aangeboden aan PostNL. Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen er enkele dagen uitloop kan zijn. Doorgaans levert PostNL binnen 1 tot 2 werkdagen in Nederland en tussen de 3 en 5 werkdagen in België.