SPORTHANGER ZILVER

Heb jij al een paarden sporthanger, een voetbal sporthanger, turn sporthanger of hockey sporthanger? Laat jij al zien wat jouw favoriete sport en sportclub is? Dat is nu heel eenvoudig te regelen met een uniek zilveren sporthanger van Names4ever! Echte sporters of sportfans móeten een zilveren sporthanger van Names4ever hebben. Op onze zilveren sporthanger staat namelijk niet alleen een sportafbeelding, we zetten er ook jouw naam en jouw sportclub op! Daarmee heb jij je unieke, persoonlijke sporthanger. Heb je liever een sporthanger zonder sportclub? Ook dat kan! Dan plaatsen we alleen je naam op het sporthanger. Een sporthanger is leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven! Wat een schitterend, uniek en persoonlijk cadeau heb jij dan bij je om te geven. Let er wel op dat je de juiste namen aan ons doorgeeft, zodat wij deze op een hele sportieve er voor jou in kunnen zetten. Dus ken je of ben je een echte sportvrouw of sportman? Bestel dan vandaag nog bij ons je favoriete sporthanger!  Draag je liever een gouden sporthanger? Geen probleem, bekijk dan snel onze collectie gouden sportsieraden! Het moet wel heel gek zijn wil er niks in onze ruime en vooral betaalbare collectie voor jou bij zijn. Maak snel jouw keuze en geef de namen door die jij er op wilt hebben staan. Wij gaan aan de slag en jij hebt je sporthanger van zilver of goud heel snel bij jou thuis afgeleverd.

Sporthangers zijn er uiteraard ook voor kinderen

Sporthangers hebben wij in diverse soorten afbeeldingen. Heel veel kinderen sporten tegenwoordig veel te weinig. Het is daarom ook helaas bekend dat veel kinderen op dit moment te dik zijn. Eén op de zeven kinderen is te dik door te weinig bewegen in combinatie met verkeerde voeding. Wij kunnen met zijn allen toch proberen om onze kinderen te motiveren om meer te sporten of in ieder geval meer te bewegen!! Geef daarbij jouw (klein)kind, neefje, nichtje of een ander kind wat je dierbaar is een sporthanger van zilver cadeau en het sporten kan vanaf nu serieus gaan beginnen! Als jouw kind al volop aan het sporten is, is het ook heel leuk om het kind juist een sporthanger te geven met zijn of haar naam erin. De sportende kinderen gaan meestal zo fanatiek te werk dat zij hun sport helemaal als heel belangrijk in hun leven ervaren. Ze hebben daar hun vriendjes en vriendinnetjes en zijn er daarom vaak aanwezig. Je maakt zo'n sportheld heel blij met een zilveren sporthanger met zijn of haar naam erin met daarbij de naam van zijn of haar favorieten vereniging! Vergeet niet om er gelijk een bijpassende zilveren ketting bij te bestellen. Wat een super cadeau geef jij. Het is leuk en tegelijkertijd heel nuttig en motiverend! 

Sporthangers voor hem maar, ook voor haar!

Veel sporten zijn individueel maar, er zijn ook heel veel team sporten. Of wat denk je van de gemengde sporten?! Dat is ook de reden dat al onze sporthangers voor zowel mannen als voor vrouwen zijn. De sporthangers zijn zowel stoer als vrij elegant, modieus, eenvoudig maar toch ook heel casual. De sporthanger staat heel stoer bij een sportieve man met een stoere out-fit  met zijn shirt een stukje open en een kortere ketting met daaraan zijn zilveren sporthanger. Het staat ook heel elegant bij een sportieve vrouw in een op en top out-fit voor een gelegenheid met een klassiek tintje. In het gala gekleed met een sporthanger met een langere ketting van ongeveer 80 cm is dit echt een prachtig pronkstukje van zilver. Op deze manier zie jij er buiten gewoon beeldig uit en draag jij ook je sporthanger van zilver of goud altijd bij je. Een sporthanger met de afbeelding van de sport erop die een groot deel van jouw leven beheerst is een geschenk apart!!

Vergeet niet de bijpassende ketting te bestellen

Passend bij een sportsieraad kun je bij ons een mooie ketting aanschaffen. Het is een zilveren ketting waar we in de loop der jaren al heel wat mensen een groot plezier mee hebben gedaan. De kettingen verkopen we in twee varianten. De kortste is 38-42 cm en de langere variant heeft een lengte van 45-50 cm. Beide kettingen hebben een extra oogje waardoor je de ketting op twee lengtes kunt dragen. Vergeet niet om de ketting mee te bestellen!

Korte levertijd en geen verzendkosten van je sportsieraad

Binnen vier werkdagen verlaat je sportsieraad ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling een of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je geen verzendkosten!

Lage prijs voor een sportsieraad van superkwaliteit

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sportsieraden van de beste kwaliteit. Ieder sportsieraad is mooi afgewerkt en mag gezien worden! Kijk snel verder en bestel je favoriete sportsieraad vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamkettingen!