SELECTEER EEN CATEGORIE:

Trendy sportsieraden voor jou

Deze sportsieraden zijn echt iets voor jou. Er zijn diverse soorten afbeeldingen van verschillende soorten sporten, in deze sportsieraden. Kies jouw favorieten sport uit en laat deze door ons graveren. Je kunt in deze sportsieraden je naam laten graveren en jouw gewenste club. Wij maken razend populaire trendy sportsieraden met een unieke rijke uitstraling. Ben jij zo gefascineerd van jouw sport? Dan hoort één van deze sportsieraden daar absoluut bij. Geef aan ons jouw gewenste namen door, die wij erin mogen graveren en wij gaan aan de slag om voor jou een in het oog springend sportsieraad te maken. Met onze ruime aanbod sportsieraden laten wij zien dat onze collectie zeer uitgebreid is en buiten gewoon, elegant en modieus.  Misschien ben jij wel het sportieve persoon die dat wilt uiten, door één van deze sportsieraden te dragen met jouw grote liefde in je leven, namelijk jouw sport. Omdat deze sportsieraden zo trendy zijn, zijn ze razend populair. Er is zo veel keuze in onze trendy sportsieraden, dat er voor iedereen wel iets kostbaars bij is. Zowel voor jong als voor oud hebben wij de mooiste collectie sportsieraden. Of je nu van wandelen houd, van zwemmen, van voetballen, van paardrijden of van ijshockey, wij hebben het allemaal. Maak dus snel jouw keuze uit onze smaakvolle collectie sportsieraden!  

Sportsieraden in zilver of in het goud

Onze sportsieraden zijn er in het zilver of in het goud. Onze zilveren sportsieraden worden gemaakt van het eerste gehalte zilver en zijn echt iets voor de sportievelingen die zilveren sieraden net iets meer waarderen dan gouden sportsieraden. De sportsieraden van zilver kunnen goed gecombineerd worden met andere sieraden van zilver of zelfs staal en goud. Het maakt niet uit van welke leeftijd je bent, zilveren sportsieraden staan altijd trendy en modieus! Onze sportsieraden zijn zeer comfortabel te dragen omdat ze niet zo heel zwaar van gewicht zijn. De gouden sportsieraden worden gemaakt van 14 karaats goud en hebben een dikte van 0,4 mm. Gouden sportsieraden zijn heel charmant en passen perfect bij iedere kleding stijl. Van sportief tot aan het klassieke kostuum, je ziet er altijd elegant uit met één van onze sportsieraden van zilver of goud!

Sportsieraden met naam gravure

Al onze sportsieraden van zilver of goud kunnen wij voorzien met een naamgravure van jouw keuze. Het is toch buiten gewoon leuk om het sportsieraad van jouw keuze te laten graveren met jouw naam erin en dan ook nog de naam van jouw vereniging of club. Op deze manier heb jij jouw eigen unieke sportsieraad met een eigen persoonlijk tintje eraan. Jij kunt jouw passie altijd bij je dragen met één van onze sportsieraden in het goud of in het zilver met daarin de gravure van jouw naam met je club. Het is natuurlijk ook leuk om één van onze sportsieraden cadeau te geven aan een dierbaren die helemaal idolaat is van zijn of haar sport. Laat haar of zijn naam er door ons graveren en je hebt een schitterend cadeau om te geven. Het zal een verrassend cadeau zijn voor een verjaardag, het sinterklaas feest, als kerst cadeautje  of misschien wel een prachtig cadeau voor een geslaagde van school of van een rijbewijs. Iedere fanatieke sporter kun je blij maken met één van onze gegraveerde zilveren of gouden sportsieraden.

Sportsieraden als teambuilding.

Sportsieraden kunnen ook heel goed als team gekocht en gedragen worden natuurlijk. Wat een teambuilding is het als jullie allemaal dezelfde sportsieraden dragen van zilver of goud. Ieder met zijn of haar eigen naam en allemaal met dezelfde verenigingsnaam erin gegraveerd door ons. Dat is pas een eenheid als team. Dan is het alleen nog de vraag of het zilveren of gouden sportsieraden worden. Je kunt ook als supporters vereniging de sportsieraden dragen. Jullie als supporters staan samen achter jullie club en laten dit graag zien door middel van de sportsieraden in het zilver of in het goud. Allemaal dezelfde clubnaam en individueel je eigen naam. Laat zien dat je trots bent op jouw club met deze sportsieraden!