Gezocht: Stagiair Online Marketeer

Als stagiair online marketeer zet je betaalde advertentie campagnes op. Hierbij worden de campagnes via Google het meest ingezet. Maar ook andere kanalen als Facebook, Bing en prijsvergelijkers worden gebruikt. Jij moet zorgen dat wij gevonden worden als de klant naar onze producten zoekt!

Wat moet je beheersen:

Een analytisch vermogen is als online marketeer een belangrijke eigenschap. Je moet het leuk vinden om precies te werk te gaan en moet constant beter willen zijn dan de concurrent. Als Online Marketeer ben je veel bezig met grote hoeveelheden data. Je moet weten hoe je de data analyseert om er bruikbare conclusies uit te kunnen trekken. Als laatste is het een vereiste om enige kennis te hebben van het programma Adwords.

Wat vragen we van je?:

  • Opzetten van winstgevende campagnes met de beoogde marges.
  • Evalueren en analyseren van bestaande campagnes en duidelijk slechtlopende campagnes identificeren.
  • De slechtlopende campagnes aanpakken. Dat wil zeggen deze verbeteren waar mogelijk en anders stopzetten.
  • Keyword analyses maken die gebruikt kunnen worden om onze SEO verder te optimaliseren.

Wat bied Names4Ever aan?:

  • Als je merkt dat je ergens te weinig nog over weet is dat bij ons geen probleem. We doen er alles aan om je intern op te leiden of je een training aan te bieden die je de kennis geeft die je nodig hebt.
  • Een werkplek met veel verantwoordelijkheid! Names4Ever is een platte organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Wat jij bedenkt wordt ook werkelijk uitgevoerd en zal geen plan op de stapel worden!
  • Een excellente werksfeer. Je zal samenwerken met een ontzettend leuke collega’s. Wij zijn een diverse groep die samen werken als één hecht team.

Waar?

Ons hoofdkantoor zit in Dordrecht. Veel van onze medewerkers komen uit de regio Rotterdam/Rijnmond en het is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Ook met de auto heb je geluk, want richting Dordrecht sta je eigenlijk nooit in de file!

Ik wil solliciteren!

Helemaal geweldig! Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail met je motivatie en cv. Ons e-mailadres is info@names4ever.nl. Voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure, klik hier.