Gezocht: Stagiair Social Media Manager

Als stagiair social media manager ben je verantwoordelijk voor alle campagnes via onze sociale kanalen. Social media is een van de eerste contactmomenten met onze klanten. Het is voor ons een van de belangrijkste verkeersbronnen en je bent daarmee dus het gezicht van het merk Names4Ever!

Welke social media zal je beheren:

Zoals bij veel e-commerce bedrijven is Facebook een van de belangrijkste media. Hier zal je dus ook de meeste tijd aan kwijt zijn. Toch zijn we hard bezig om onze social media aanwezigheid uit te breiden. Naast Facebook hebben we ook een Pinterest pagina en een Youtube kanaal. Hier wordt momenteel nog niet genoeg op gedaan, maar er zijn wel veel ideeën over. Het is aan jou om deze kanalen verder uit te breiden en er verse campagnes op te draaien!

Wat vragen we van je?:

  • Vergroten van het bereik op Pinterest en Youtube
  • Creativiteit in het bedenken en het uitvoeren van nieuwe campagnes op alle sociale media.
  • Evalueren en analyseren van de prestaties van je campagnes. Wat kan er beter en hoe kunnen we dat doen?
  • Je brengt in kaart wie onze volgers zijn en wat ze vertellen over Names4Ever. Hoe kunnen we ze beter van dienst zijn?

Wat bied Names4Ever aan?:

  • Als je merkt dat je ergens te weinig nog over weet is dat bij ons geen probleem. We doen er alles aan om je intern op te leiden of je een training aan te bieden die je de kennis geeft die je nodig hebt.
  • Een werkplek met veel verantwoordelijkheid! Names4Ever is een platte organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Wat jij bedenkt wordt ook werkelijk uitgevoerd en zal geen plan op de stapel worden!
  • Een excellente werksfeer. Je zal samenwerken met een ontzettend leuke collega’s. Wij zijn een diverse groep die samen werken als één hecht team.

Waar?

Ons hoodkantoor zit in Dordrecht. Veel van onze medewerkers komen uit de regio Rotterdam/Rijnmond en het is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Ook met de auto heb je geluk, want richting Dordrecht sta je eigenlijk nooit in de file!

Ik wil solliciteren!

Helemaal geweldig! Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail met je motivatie en cv. Ons e-mailadres is info@names4ever.nl. Voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure, klik hier.