Tekst in ring van zilver of staal

Ben jij op zoek naar het cadeau dat de ontvanger helemaal geweldig zal vinden? Misschien vraag jij je af hoe je het ideale geschenk kunt vinden voor Moederdag, een jubileum of andere speciale gelegenheden. Zoek niet verder en kies het sieraad waar iets in gegraveerd kan worden. Door de allernieuwste technieken kan je nu een tekst in een ring laten maken zodat je een eigentijds sieraad kan laten maken zodat je helemaal in het huidige modebeeld past! Welke vrouw of man zou er nou niet met zo’n mooie ring voorzien van tekst gespot willen worden? De ring met tekst is een mooi sieraad dat altijd en door iedereen gedragen kan worden. De ring met een tekst erin hoeft natuurlijk niet een cadeau voor een ander te zijn! Geef jezelf zo’n mooie ring cadeau! Wees het middelpunt op iedere gelegenheid met jouw ring met tekst. Onze ringen met tekst zijn modern maar ook tijdloos en matchen ook met alle klassieke sieraden. Kies een leuke of mooie tekst om in jouw ring te zetten. Wat is er nog persoonlijker dan je gekozen tekst in de ring te laten zetten? Wees een trendsetter en combineer al jouw andere sieraden naar hartenlust met één van onze ringen.

Jouw tekst in jouw ring

Het mooie van deze ringen is dat de gravure aan de buitenkant van de ring wordt gegraveerd. Omdat wij weten dat smaken verschillen hebben we een grote keus om jouw ring, waar wij de tekst voor jou in zetten helemaal te personaliseren! Hou jij van grof, sierlijk, groot of klein? Geen probleem! Wij hebben voor jou meerdere leuke lettertypes om uit te kiezen om de tekst in jou ring te zetten. Ook is de ring in verschillende breedtes te bestellen, van smal naar breed! Je ring met tekst kan je bestellen als zilveren ring of in het staal! En om de ring helemaal apart en speciaal te maken kan je de stalen ring ook in het zwart bestellen waardoor de tekst die in de ring staat nog meer opvalt! Omdat onze ringen, waar je tekst in staat, in meerdere maten te bestellen zijn kunnen ze zowel door dames en heren gedragen worden. Leuk om samen met je beste vriendin een ring met tekst te dragen als vriendschapsring! Of wat dacht je ervan om de ring met een tekst als originele relatiering te dragen samen met je partner? In de ring met tekst kan je natuurlijk ook een naam laten zetten. Het is allemaal mogelijk! En voor onze prijzen hoef je het niet te laten. De ring waar de tekst in staat is heel leuk geprijsd en dat voor een hele goede kwaliteit.

Tekst in ringen, maar ook in bijpassende sieraden

Ben jij enthousiast van onze ringen met tekst geworden neem dan nu een kijkje bij onze andere naamsieraden! Wij hebben een heel groot assortiment in persoonlijke sieraden. Bestel meteen de bedel met naam of de naamketting bij jouw ring waar wij een tekst in zetten! Ook hebben wij voor speciale gelegenheden sieraden zoals een babyhanger voor bij een geboorte. In deze sieraden kunnen wij een naam in graveren. Kijk rustig rond en maak vandaag jouw look compleet.

Tekst in ring met zorg gemaakt

In ons atelier buigen dagelijks de allerbeste ontwerpers zich over de vraag hoe zij het prachtige materiaal vorm zullen geven. En daar is dus bijvoorbeeld een originele ring met tekst uit ontstaan. Wij zetten met plezier de door jou uitgekozen tekst in de ring. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw ring met een persoonlijke tekst die wij er voor jou in zetten! En daar hoef je niet eens voor naar buiten! Binnen vier dagen verlaat jouw bestelling ons atelier en afhankelijk van de post wordt hij bezorgd op dinsdag,donderdag of zaterdag. Kijk ook gerust eens bij onze andere sieraden. Wat dacht je van onze initiaal en monogramhangers? Een leuke variatie voor een erg lage prijs!