NAAMHANGER TWEEDELIG

Deze bijzondere tweedelige zilveren naamhangers zijn alleen verkrijgbaar bij Names4ever! De twee delen van de zilveren naamhanger zijn door het hangoogje met elkaar verbonden maar kunnen los van elkaar bewegen. Op de achterste zilveren naamhanger wordt de naam van je keuze herhaaldelijk vermeld. De naam die je kiest, wordt gegraveerd in een stoere maar toch ook elegante letter. De voorste zilveren naamhanger heeft de vorm van bijvoorbeeld een hart, engel, vlinder of het alsom bekende symbool I Love You of  Geloof Hoop en Liefde. Omdat deze symbolen opengewerkt zijn, biedt dit een mooi doorkijk op de achterste naamhanger en dus op de naam gravure.  En natuurlijk hoeft het niet jouw naam te zijn in de zilveren naamhanger, want ook de naam van een dierbare is mogelijk in de naamhanger. Misschien wil je een zilveren naamhanger met een speciale datum, of misschien heb je een woord wat goed bij jou, hem of haar past. Names4ever graveerd het door jou gekozen woord in de naamhanger! Houd je meer van gouden hangers? Geen probleem, wij hebben de tweedelige naamhanger ook als gouden tweedelige naamhangers! Ook hebben wij mooie hart hangers.Voor het geval dat je liever een losse hanger met hart cadeau doet!

Het bijpassende zilveren collier is apart verkrijgbaar. Er zijn verschillende maten bijpassende kettingen beschikbaar. Vergeet de ketting er dus niet bij te bestellen!

Korte levertijd van je zilveren naamhanger en geen verzendkosten

Binnen vier werkdagen verlaat je naamhanger ons atelier. Afhankelijk van PostNL ontvang je de zilveren naamhanger dan een of twee dagen later. Bij Names4ever betaal je géén verzendkosten voor je naamhanger!

Lage prijs voor een superkwaliteit zilveren naamhanger

Voor een bijzonder lage prijs leveren wij de tweedelige zilveren naamhangers van de beste kwaliteit. Al onze gouden en zilveren sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel de tweedelige zilveren naamhangers vandaag nog!  Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in gouden en zilveren naamkettingen! Bekijk ook eens onze populaire letter en monogramhangers!