Zilveren armbanden met naam

Een zilveren armband met naam is een prachtig sieraad om jouw outfit een persoonlijk tintje te geven. Of je graag een nette jurk of toch liever een spijkerbroek draagt maakt niet uit. Want de zilveren armband met naam kan met bijna alles gecombineerd worden.

Een zilveren armband met naam wordt ook graag cadeau gegeven, omdat het een waardevol en tegelijkertijd persoonlijk cadeau is. Het is dus een ideaal sieraad!

Zilveren armband met naam van 925 Sterling zilver

Bij Names4ever kun je er zeker van zijn dat je producten van hoge kwaliteit ontvangt, omdat onze zilveren naam armbanden gemaakt zijn van 925 Sterling zilver. Dit is het hoogste zilvergehalte, aangezien de armband 92,5% zilver bevat. De overige 7,5% bestaat onder andere uit koper. Puur zilver is namelijk te zacht voor de productie van sieraden.

Zilveren naam armband met een vorm en/of gravure

Als je kiest voor een zilveren armband met naam, heb je de keuze tussen een armband met de vorm van je naam of een zilveren armband met naamgravure. Om dit te beslissen, kan je je afvragen hoe duidelijk jouw naam moet worden weergegeven. Wil je de naam duidelijk in vorm brengen of geef je de voorkeur aan een minimalistische stijl? Een zilveren naam armband met gravure, zoals een bar armband, is een goed voorbeeld van een minimalistische armband. Door de gravure wordt jouw naam discreter vertoond dan bij zilveren armbanden met de vorm van jouw naam.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden voor vormen dan alleen de vorm van jouw naam. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook infinity armbanden. Hierbij is het vaak ook mogelijk om de zilveren armband met twee namen te bestellen. Op deze manier kun je jouw liefde uitdrukken - bijvoorbeeld als koppel of als moeder en dochter. Andere vormen die wij in ons assortiment hebben, zijn hartjes, driehoeken, rondjes, rechthoeken en meer.

Ook een zilveren armband met tekst

Als je jezelf nu de vraag stelt: is het ook mogelijk om een andere tekst dan een naam te graveren? Dan is het antwoord: natuurlijk! Je hoeft niet noodzakelijkerwijs je naam aan te geven als graveerwens. Als er een ander woord of een andere zin is die veel voor jou betekent, kun je dat natuurlijk ook aangeven. De meeste zilveren naam armbanden kunnen worden gegraveerd met 10 of 12 tekens. De lengte van de armbanden is inclusief deze tekens. Omdat de zilveren armbanden met naam een open schakel hebben, zijn ze ook in lengte verstelbaar.

Naam sieraden in het algemeen zijn erg trendy en tijdloos, omdat jouw naam voor altijd bij je hoort. Names4ever heeft ook veel verschillende naamkettingen. Wat denk je er bijvoorbeeld van als je jouw zilveren naam armband direct in combinatie met een zilveren naamketting besteld? Op die manier heb jij een naamsieraden set welke je gecombineerd of apart kunt dragen.

Levertijd van de zilveren armband met naam

Een bestelproces is voltooid wanneer de betaling is verricht. Zodra dit is gebeurd, wordt je gepersonaliseerde zilveren armband in productie genomen. Vanaf het moment van bestellen tot aan het moment van leveren, zitten zo'n 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt je zilveren armband met naam in een mooi sieradendoosje.