SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren hanger hart

Zilveren hanger met hart zijn op de site in verschillende uitvoeringen te verkrijgen! De hanger in het zilver die je bij ons bestelt zijn ziet alleen leverbaar in zilver maar ook als gouden hart hanger. We hebben diverse kettingen om hangers aan te hangen. De lengte zijn verschillend en de colliers hebben we in verschillende schakels. De zilveren hanger hart kan ook aan een mooie armband gedaan worden. Aan de armband kan je er één zilveren hanger met hart hangen, maar het leuke is dat je deze ook helemaal vol kan hangen met deze zilveren hart hangers. Wij hebben voor elk wat wils!

Hart hanger in zilver

Je kent ze wel, de zilveren hanger hart. Iedereen heeft er vroeger wel één gehad en anders wordt het hoog tijd! De zilveren hart hanger kan je naar eigen persoonlijke smaak en wensen aan passen. Je kan er gekleurde zirkonia stenen in laten zetten. Wij hebben een keuze uit vier kleuren. En je kan de zilveren hart hanger laten graveren! Met verschillende lettertypes zit er vast een bij die uitkomt bij je wensen. De zilveren hanger kan aangepast worden aan ieders smaak of voorkeur. Kijk eens op de website hoe groot het assortiment zilveren hart hangers we hebben. Je kan natuurlijk meerdere hart hangers bij elkaar hangen. Diverse groottes zonder en met zirkonia en gegraveerd hangers. Een leuke, speelse en eigentijdse zilveren hanger hart rond je hals.

Zilveren hanger met hart cadeau geven

De zilveren hanger hart die wij leveren is erg leuk om zelf te houden, maar ook om cadeau te geven! Het hart staat symbool voor de liefde. Je doet je dierbare geen groter plezier om een hart van zilver cadeau te geven! Bezegel jullie liefde met zo’n mooie zilveren hanger met hart. Met een persoonlijke gravure kan het niet meer stuk. Specialer geschenk is er niet! Je partner, goede vriendin of je moeder verrassen met een mooie zilveren hanger hart, dat is toch wat je wil!

Zilveren hart hanger goed te vergelijken met de lokale juwelier

De hangers van zilver die wij maken en leveren zijn goed te vergelijken als de zilveren harten die je bij de juwelier in je woonplaats kan vinden. Het houdt in dat onze harten ook van een hoge kwaliteit zilver zijn. Sterling zilver (925/000) is het zilver dat wij gebruiken om je hart te vervaardigen. Dit is het hoogste gehalte zilver dat in de sieraden industrie wordt gebruikt! De zilveren hanger met hart evenaart de kwaliteit als dat bij de juwelier!!

Een leuke en betaalbare prijs voor je zilveren hart hanger

Voor een zeer leuke en lage prijs leveren wij de zilveren hanger hart van uitstekende kwaliteit. De zilveren hanger met hart is prachtig en met uiterste precisie gemaakt en afgewerkt in ons atelier. De hangers passen helemaal in het modebeeld van dit moment. Daar hebben onze ontwerpers speciaal rekening meegehouden. Deze zilveren stukken kunnen en mogen niet ontbreken in je sieraden collectie. Dus bestel je zilveren hart hanger vandaag nog en geniet binnenkort van je hanger en de complimentjes van anderen!

Geen verzendkosten en snelle levering

Als je de bestelling van je zilveren hart hanger plaatst dan zorgt ons deskundige team ervoor dat je zilveren hanger hart zo snel mogelijk bij je thuis wordt afgeleverd. Wij zorgen dat de zilveren hanger met hart ons atelier binnen vier dagen verlaat. Je zilveren hanger hart wordt afgeleverd door de postbode. Hij zal het op het gewenste adres afgeven. De zilveren hanger wordt in een mooie geschenkverpakking gedaan zodat je het gelijk cadeau kan geven!