Zilveren hangers al jaren een fashion item

Zolang sieraden bestaan hebben hangers al een plaats verworven. Met name hangers en oorbellen zijn zichtbaar aanwezig. Deze accentueren het aangezicht van de persoon in kwestie of versterken het outfit! Deze eigenschappen van bijvoorbeeld zilveren hangers worden dus zeer gewaardeerd en zijn in het huidige mode beeld niet meer weg te denken.

Wij hebben eigen ontwerpers die de zilveren hangers ontwerpen. Zij maken de zilveren hangers met veel gevoel voor mode, veel bewondering en een vooruitziende visie op de hedendaagse trends ontworpen. Wij staan synoniem voor betaalbare zilveren hangers van de hoogste kwaliteit. De zilveren hangers zijn van sterling zilver. Ruim 90% van de zilverlegering is puur zilver! Met het ontwerpen van de zilveren hangers houden zij rekening met de seizoen trends. En geregeld worden er nieuwe zilveren thema hangers ontworpen. Hou de website dus in de gaten! Draag jij of je geliefde liever goud? Geen probleem, we hebben ook een ruime collectie gouden hangers!

Geliefde verrassen met zilveren hangers

Hoteldebotel verliefd? Nog maar net verkering? Of zijn jullie al jaren bij elkaar? Een mooie hanger van zilver is een mooi cadeau om te geven aan je geliefde of te krijgen van je geliefde. Denk aan zilveren graveer hangers met naam in verschillende modellen, rechthoek, rond of hartvormig.
Of een zilveren hanger die je doormidden kan breken zodat jij en je geliefde allebei een helft dragen. Zo draag je altijd een stukje van de ander bij je.

Zilveren hangers van je trouwe huisdier, ook dit is geen probleem voor onze ontwerpers van names4ever. Hangers van zilver voor aan een kettinkje of eventueel voor aan een armband. Zo draag je je beste vriend voortaan altijd bij je. Misschien zijn zilveren hangers leuk voor aan de halsband van je huisdier zelf! Zo loopt zelfs je huisdier er volgens de laatste mode bij met zo’n fantastische zilveren hanger van ons.

Zilveren hangers met sterrenbeeld

Ben je nogal spiritueel aangelegd? Ook voor de zilveren Chinese zodiac, sterrenbeeld of dierenriem hangers moet je bij ons zijn. Ben je een koppige stier of een twijfelende tweeling? Niet doen! Boogschutter schiet je boog af naar de names4ever site en voel je als een vis een water! Dus bestel vandaag nog de zilveren hanger die het beste bij jou past!

Zilveren hangers voor iedere gelegenheid

We hebben ook nog vele andere zilveren hangers voor andere gelegenheden. Hoe leuk is het om je vrouw, vriendin, zus, of tante te verassen met een mooie hanger met de naam en geboortedatum van de pasgeboren baby? De zilveren hangers zijn te verkrijgen in verschillende afbeeldingen tevens zijn de zilveren hangers te verkrijgen met een kleursteentje al naar gelang het geslacht van de baby.

Heel verdrietig is het als iemand waar je veel van houdt komt te overlijden. Toch zijn er veel mensen die graag een herinnering bij zich willen dragen. Ook hierin hebben wij de uitgelezen site om mooie zilveren hangers te bestellen. Hangers met de naam van je geliefde kan een mooi aandenken zijn. De zilveren hangers zullen het verdriet niet wegnemen. Maar achter de tranen van verdriet schuilt een glimlach van herinnering.

Hou je van een beetje glitter en glamour? Dan hebben we ook nog de speciaal ontworpen zilveren hangers met zirkonia. Zo schitter je iedereen tegemoet met je schitterend mooie zilveren hanger met de naam van je geliefde.