SELECTEER EEN CATEGORIE:

Zilveren hangertjes graveren.

Je zilveren hangertjes graveren kan bij ons! Je kan op de site de diverse zilveren hangertjes uitkiezen en met veel verschillende lettertypes en deze geheel naar eigen keuze laten graveren.
Als je zilveren hangertjes laat graveren dan kan je er een speciale betekenis aan geven. Laat bijvoorbeeld een naamgravure zetten in een van onze zilveren hangertjes voor je geliefde. Of laat de namen van je kinderen in zilveren hangertjes graveren. Je partner zal dit als een blijvend geschenk zien!

Steel de aandacht met je zilveren hangertjes die je laat graveren!

Met zoveel keuze aan zilveren hangertjes die je kan laten graveren, doe je de aandacht naar je toe trekken van heel veel mensen.De zilveren hangertjes, de ene nog mooier dan de andere. In de zilveren hangertjes kan je je naam laten graveren, bij de andere een datum graveren of een mooi plaatje graveren.Je kan het zo gek nog niet bedenken, met graveren, maar er kan zo veel gemaakt worden.Je kan elke dag nieuwe zilveren hangertjes om je hals hebben zodat iedereen naar je zal kijken.Je kan in je zilveren hangertjes, naast het graveren, ook zirkonia steentjes laten plaatsen.Deze hebben we in vier verschillende kleuren en zijn leuk als afwisseling. Kijk snel op de site welke mooie zilveren hangertjes wij in petto hebben voor jou en laat ons de hartjes ketting graveren!

Zilveren hangertjes graveren, maar dit kan ook in goud!

Natuurlijk hebben we naast de zilveren hangertjes die je kan laten graveren ook gouden hangertjes. Dus mocht je op zoek zijn naar goud en dit wilt graveren, zoek dan niet verder en bestel het via de site. Wij gebruiken natuurlijk 14 karaat goud voor de hangertjes, zodat kwaliteit verzekerd is!

Wil je de zilveren of gouden sieraad echt persoonlijk maken

Laat dan je zilveren of gouden hangertjes graveren. Wij graveren het graag voor je. Een persoonlijke boodschap of een mooie tekst maakt je zilveren sieraden zoveel meer waard! We doen het snel, netjes en secuur. Bij de zilveren hangertjes een mooi collier zoeken?! Uiteraard hebben wij bij onze zilveren hangertjes ook hele mooie colliers om uit te kiezen.We hebben verschillende modellen en mocht je het hangertje in het goud hebben gekozen dan natuurlijk hebben wij ook gouden colliers. Uit diverse lengtes kan gekozen worden, maar ga hiervoor even naar de site en kijk daar hoe de schakels van de colliers eruit zien. Voor een mooie prijs de zilveren hangertjes graveren? Bij ons kan je voor een scherpe prijs je zilveren hangertjes graveren. Wij beschikken over vakmanschap en jaren lange ervaring in het graveren van sieraden, dus ook jou zilveren hangertjes. Bij ons is het zelfs mogelijk om in het rond te graveren of de letters onder elkaar te graveren. Kijk maar naar de collectie zilveren graveerplaatjes en zie hoe die gegraveerd zijn. Wij graveren zeer precies en verfijnt in allerlei lettertypes en tekens, bijvoorbeeld een hartje, klaver of kruis laten graveren met de gewenste naam. Het resultaat is super strak! Als het graveren gedaan is wordt er een laatste check gedaan door ons team, worden de zilveren hangertjes bij de postbode aangeboden en zal de reis naar je adres beginnen.Uiteraard is dit zonder verzendkosten!